0.75 numara miyopum geçer mi ?

The McQueen

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
218
Arkadaşlar 0.75 miyopum gözlük takıyorum numarası düşük olmasına rağmen çıkarınca bulanık görüyorum. Bunun herhangi bir tedavisi var mıdır ? Miyopumu nasıl geçirebilirim.

Arkadaşlar 0.75 miyopum gözlük takıyorum numarası düşük olmasına rağmen çıkarınca bulanık görüyorum. Bunun herhangi bir tedavisi var mıdır ? Miyopumu nasıl geçirebilirim.
0.75 yüksek bir değer değil miyop un ameliyat, gözlük, lens ile çözümleri bulunuyor. Yaşın küçükse 0.75 değeri büyüyebilir ama bulanık görmen ondan olduğunu sanmıyorum.

Bende takıyorum gözlük hocam ben doktora gittiğim zaman bana küçük numaran gözünü dinlendir gözün alışır fazla gözlük takma gözlük takarsan hep numaran büyüyebilir demişti de umursamamıştım takmıştım sürekli takma bence geçer belki numaran az çünkü

0,75 iken taktım 2 yılda 2 numara oldu

Peki gözlüğü sürekli değil de sadece uzağı görmem gerekince taksam sorun olur mu ? Devamlı kullanmam mı lazım

Odaklanamamak diyebilirim en basit tabiri ile.
1638989122095.png

İlerlemesini yavaşlatamaz ya da durduramazsın maalesef.
Biraz da sana bağlı bu durum.
18'inde çizdirirsin.

Hocam astigmat ne demek bilmiyorum. Gözlüğü çıkarınca sıramdan tahta bulanık gözüküyor mesela. 16 yaşındayım
Sende büyük ihtimal astigmatta vardır ondan bulanık görüyorsundur doktora gidersen de emin olmuş olursun astigman gözün şekliyle ilgili rahatsızlık.

Ben 1.sınıftan beridir takıyorum düzenli takmanı tavsiye ederim sürekli tak çıkar gözlerinde belli bir süre sonra ağrı yapmaya başlar ve 16 yaşındaysan %99 derecesi artacak 6-7 ayda bir göz kontrolüne gitmeni tavsiye ederim

Geri