- Reaksiyon skoru
- 218
Arkadaşlar 0.75 miyopum gözlük takıyorum numarası düşük olmasına rağmen çıkarınca bulanık görüyorum. Bunun herhangi bir tedavisi var mıdır ? Miyopumu nasıl geçirebilirim.
0.75 yüksek bir değer değil miyop un ameliyat, gözlük, lens ile çözümleri bulunuyor. Yaşın küçükse 0.75 değeri büyüyebilir ama bulanık görmen ondan olduğunu sanmıyorum.Arkadaşlar 0.75 miyopum gözlük takıyorum numarası düşük olmasına rağmen çıkarınca bulanık görüyorum. Bunun herhangi bir tedavisi var mıdır ? Miyopumu nasıl geçirebilirim.
Bulanık görmen bir tık sıkıntı.
Astigmat var mı?
Geçeceğini sanmıyorum. Kaç yaşındasın?
Hocam astigmat ne demek bilmiyorum. Gözlüğü çıkarınca sıramdan tahta bulanık gözüküyor mesela. 16 yaşındayım0.75 yüksek bir değer değil ameliyat ile gözlük ile çözümler bulunuyor
Odaklanamamak diyebilirim en basit tabiri ile.astigmat
Sende büyük ihtimal astigmatta vardır ondan bulanık görüyorsundur doktora gidersen de emin olmuş olursun astigman gözün şekliyle ilgili rahatsızlık.Hocam astigmat ne demek bilmiyorum. Gözlüğü çıkarınca sıramdan tahta bulanık gözüküyor mesela. 16 yaşındayım
Bende gecen hafta gozluk aldimPeki gözlüğü sürekli değil de sadece uzağı görmem gerekince taksam sorun olur mu ? Devamlı kullanmam mı lazım
Her zaman takmak zorunda değilsin.Peki gözlüğü sürekli değil de sadece uzağı görmem gerekince taksam sorun olur mu ? Devamlı kullanmam mı lazım
Sende büyük ihtimal astigmatta vardır ondan bulanık görüyorsundur.
Dedikleriniz olabilir. Çünkü böyle 1 saniyeliğine odak kaybolup geri geliyor bazenOdaklanamamak diyebilirim en basit tabiri ile.
Alıntıyı görüntüle
İlerlemesini yavaşlatamaz ya da durduramazsın maalesef.
Biraz da sana bağlı bu durum.
18'inde çizdirirsin.