Babam bana çok sinirli

MehmeTD

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
Merhabalar hemen konuya gireceğim. Şu an dershanede olmam gerekiyor fakat değilim. Olay şöyle normalde minibüs ile gidiyorum fakat bizim buradaki minibüsçüler biraz "aklı yerinde olmayan" insanlar oldukları için kafalarına göre rotadan geçiyorlar yada geçmiyorlar. yaklaşık 45 dakika aşağıda bekledim fakat 1 tane bile geçmedi. Bu saatte de taksi bulunmuyor 5 tane taksi durağı aradım hiç birinde yok. Hocada babama yazmış gelmedi diye. Babam beni aradı ve kızmaya başladı niye gitmiyorsun diye. Kızma nedeni ise 15 dk geç çıkmam normalde çıkmam gereken saatten. Diyorum ki ya baba o zaman insem bile yine geçmeyecekti 3 turdur geçmiyorlar. Fakat anlamıyor şu anda evde değil gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum

Bugün tde dersim vardı notum 38, normal de böyle kızgın değillerdir ama ev taşıyoruz şu anda ve aşırı stresliler.

Babaya 100tl çalışır benden.
Yapacak bir şey yok takmamaya çalış ve sana bilerek söylemiyor sadece o da gergin. 1-2 ay sonra anlatırsın olayı takma. O söylenirken unutma boşuna söyleniyor sen kendini biliyorsun.

Merhabalar hemen konuya gireceğim. Şu an dershanede olmam gerekiyor fakat değilim. Olay şöyle normalde minibüs ile gidiyorum fakat bizim buradaki minibüsçüler biraz "aklı yerinde olmayan" insanlar oldukları için kafalarına göre rotadan geçiyorlar yada geçmiyorlar. yaklaşık 45 dakika aşağıda bekledim fakat 1 tane bile geçmedi. Bu saatte de taksi bulunmuyor 5 tane taksi durağı aradım hiç birinde yok. Hocada babama yazmış gelmedi diye. Babam beni aradı ve kızmaya başladı niye gitmiyorsun diye. Kızma nedeni ise 15 dk geç çıkmam normalde çıkmam gereken saatten. Diyorum ki ya baba o zaman insem bile yine geçmeyecekti 3 turdur geçmiyorlar. Fakat anlamıyor şu anda evde değil gelince ne yapacağım hiç bilmiyorum
Yapacak bir şey yok bizimkilerde böyle

knk ne söyleden anlamazlar çünkü belirttiğine göre ev taşıyormuşsunuz bu yüzden gergin ve anlık yükselebilirler olabildiğince alttan al ve derdini anlat seni kötülürse de haklısın falan de

Seni çok iyi anlıyorum fakat yapacak bir şey yok.
Bunun için vuracak hali yok,düzgünce sebebini anlat şoförlerin nasıl insanlar olduğunu bir daha yapmayacağını söyle.

knk ne söyleden anlamazlar çünkü belirttiğine göre ev taşıyormuşsunuz bu yüzden gergin ve anlık yükselebilirler olabildiğince alttan al ve derdini anlat seni kötülürse de haklısın falan de
En Mantıklısı bu gibi geldi. Birdakine hocanı İkna et istersen acıktan söyleme ama hocam cok yazmasanız iyi olur gibi seyler de ki En Kücük olayda yazmasın

Böyle durumlar için dershanenin numarasını al haber ver.

Akşa evde smekdawn ringler tong tong tong

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,626
Üyeler
197,516
Son üye
eseren
Geri