PİNG DÜŞÜRME YÖNTEMLERİ

Reaksiyon skoru
12
Beyler bizim evde turkcell superonline modem var ama mecbur wifi paylaşımıda açıyorum kapattırmıyorlar. Buna rağmen ping nasıl düşürürüm ayrı bir router falan kullansam yapan var mı hiç?

Arama kısmından hizmetler> windows update yi durdurmak bi nebze işe yarıyor bende

Kanka modemde hem 5 hem 2.4 internet hız ayarı olucak (wifi için) 5 i kapat bence yararı olur

Kanka modemde hem 5 hem 2.4 internet hız ayarı olucak (wifi için) 5 i kapat bence yararı olur
5ghz çekince tam olarak ne faydası görürüz benim modemdede 5ghz desteği varda

Beyler bizim evde turkcell superonline modem var ama mecbur wifi paylaşımıda açıyorum kapattırmıyorlar. Buna rağmen ping nasıl düşürürüm ayrı bir router falan kullansam yapan var mı hiç?
Wifi'ye bağlı olan kişileri sırası ile 2.4 ve 5 ghz'e bağla ve hangisin de ping düşerse orada sabit kalırsın artık.
Söylediklerim tamamen doğaçlama :)

Düşük ping ve yüksek internet hızı görürsün fakat bu internet sağlayıcısının verdiği hizmet kalitesine göre değişiyor ama önerim 5ghz kullanman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.4 var 5 seçeneği yok
5ghz kullanman çok daha iyi olurdu problem yaşamazdın ama 2.4 ghz ise modem arayüzünden wifi ayarlarından 20 mhz kanalda ise 40 mhz kanala çekersen işe yarar.

Düşük ping ve yüksek internet hızı görürsün fakat bu internet sağlayıcısının verdiği hizmet kalitesine göre değişiyor ama önerim 5ghz kullanman.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5ghz kullanman çok daha iyi olurdu problem yaşamazdın ama 2.4 ghz ise modem arayüzünden wifi ayarlarından 20 mhz kanalda ise 40 mhz kanala çekersen işe yarar.
5ghz deniyeceğim ozaman kullanıcı adı şifre unuttuydum kotadan reset tuşu yapıp deniyim ozaman sonra tşekkürler.

Wifiye bağlanıp birşeyler izliyorlar yapiyorlarsa sürekli dusuremezsin.

kabloyla bağlıysan sürekli maksimum hız alman gerekir mesela ben laptoptan bir şeyler indirirken masaüstünden oyun oynayabiliyorum rahatça

5ghz yakında bulunan cihazlar için 2.4ghz ise daha uzağa uyumludur
ayrıca telefonları veya aileni başka ağa bağlarsan sorununu giderebileceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,198
Üyeler
199,658
Son üye
beeti01

Geri