Asfalt Osman
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,514
Yakın ne demek oluyor yükselecek mi26 Aralık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yakın ne demek oluyor yükselecek
Son düzenleme:
Yakın ne demek oluyor yükselecek mi26 Aralık
Yakın ne demek oluyor yükselecek
Riskli keşke kenarda cash bıraksaydın.530 550 lerden alınan BNB ile shib alsam nötr mü olur yoksa zarara mı girerim?
Hocam shib :Riskli keşke kenarda cash bıraksaydın.
Bnb'den yüzde -6% zarardasın.
Simdi Shiba alsan en az %7 kazanman lazım zararı kapatmak için. Çıkacağına inanırsan zararı da kapatırsın.
Param az olduğu için maksimum karı almak istediğimden USDTye ayırma yapamıyorum.
Popüler olmasına falan güvenmeyin hocamHocam shib :
+Popüler
+Yakımı var
+Dip fiyatta olduğu için alıma daha cazip
Bu sebepler doğrultusunda artması kuvvetli değil mi?
Ufaktan gaz verseler pump olur zaten bence. Ünlü biri 60 gün içinde ikiye katlayacak dedi. Ne kadar yakıldığı da önemli değil bence. O burn kelimesi insanları oraya çeker. Hele shib ise konu.Popüler olmasına falan güvenmeyin hocam
549.1T SHIB dolaşımdaki arz var yakımı olsa ne olur
Bu meme shitcoinlere teknik analiz falan işlemez pump dump işine bakar
Öyle tabii ancak Bitcoin'in düşüşünü de hesaba katmak lazım.Bu sebepler doğrultusunda artması kuvvetli değil mi?
Heralde böyle bilerek yapıyorlar. Salına salına düşüyor kanal yapıyor. Kanalı kırınca psikolojik olarak insanlar yükselecek diyecek. Btc yordu.Öyle tabii ancak Bitcoin'in düşüşünü de hesaba katmak lazım.
Belli olmuyor shibin baya büyük miktarı 1-2 cüzdanın elindeydi diye biliyorum onların satmasına bile bakar ve bazen bu haberler pump için yetmiyor meme coinlerin sağı solu belli olmuyor elon musk şuan doge diyor hala eskisi gibi çıkma falan olmuyor belkide btc saldığı içindirUfaktan gaz verseler pump olur zaten bence. Ünlü biri 60 gün içinde ikiye katlayacak dedi. Ne kadar yakıldığı da önemli değil bence. O burn kelimesi insanları oraya çeker. Hele shib ise konu.
Anladim almayı önerir misiniz sanırım yasak amaHocam shib :
+Popüler
+Yakımı var
+Dip fiyatta olduğu için alıma daha cazip
Bu sebepler doğrultusunda artması kuvvetli değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Param az olduğu için maksimum karı almak istediğimden USDTye ayırma yapamıyorum.
Shitcoinler her zaman daha çok kazandırır. Çıkmasını da bilirsen zarar etmezsin.shib is shit sand is king
shiba artık benim gözümde çok artmaz. Shitcoin için 2-3x hiçbir şey değil onlara artış deniliyorsa.Shitcoinler her zaman daha çok kazandırır. Çıkmasını da bilirsen zarar etmezsin.