Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
ne güzel salına salına düşüyor işte niye sovuyonSövecem ama haa
Alıntıyı görüntüle
ne güzel salına salına düşüyor işte niye sovuyonSövecem ama haa
Alıntıyı görüntüle
8 e çıkmıştı düştü tekrar en azından ya .Dthe sandbox 1.5 alış 4.5 satış
Potansiyelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Grafiğine bakamıyorum şimdi ancak bitcoin düşen trendi kırması lazım yeni alım yapılabilmesi için YTD.REEF nasıl ? @FatihCevik
Grafik bu:Potansiyelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Grafiğine bakamıyorum şimdi ancak bitcoin düşen trendi kırması lazım yeni alım yapılabilmesi için YTD.
Yani RVN leri direkt çekip harcamak yerine onları yatırım için kullanabilirsinSelam, ben RVN kazıyorum, şu anlık yeni başladım ve 125RVN'im var, Binance kullanıyorum, biraz daha nasıl kar yapabilirim?
Evet ben de öyle düşünüyorum, nereye yatırmam lazım? Binance'de o coinler şu anlık ve borsa bilgim sıfır.Yani RVN leri direkt çekip harcamak yerine onları yatırım için kullanabilirsin
YouTube da sürekli video izlemen lazım. Kripto sözlük gibi kanallar bazen coin sepeti videoları çekiyor.Evet ben de öyle düşünüyorum, nereye yatırmam lazım? Binance'de o coinler şu anlık ve borsa bilgim sıfır.
Hocam shib shitcoindir yani shitcoinler uzun vade için mantıklı bir seçim olmazArkadaşlar bir şey sorucam şu RTM coinden fazla fazla var elimde. Arkadaşım onu bir şekilde shibaya yatırmamı uzun vadede iyi kar elde edebileceğimi soyledi. Sızın gorüşlerinizi merak ediyorum. Uğraşmaya değer mi? Hani oyle büyük paralarda gozum yok sadece RTM de gelecek gormüyorum. Kendi düşüncem bu yonde en azından.