Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Potansiyelinin iyi olduğunu düşünüyorum. Grafiğine bakamıyorum şimdi ancak bitcoin düşen trendi kırması lazım yeni alım yapılabilmesi için YTD.
Grafik bu:
6dS7adpW

Bu da BTC:
EqmWhv7W

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Arkadaşlar bir şey sorucam şu RTM coinden fazla fazla var elimde. Arkadaşım onu bir şekilde shibaya yatırmamı uzun vadede iyi kar elde edebileceğimi soyledi. Sızın gorüşlerinizi merak ediyorum. Uğraşmaya değer mi? Hani oyle büyük paralarda gozum yok sadece RTM de gelecek gormüyorum. Kendi düşüncem bu yonde en azından.

Selam, ben RVN kazıyorum, şu anlık yeni başladım ve 125RVN'im var, Binance kullanıyorum, biraz daha nasıl kar yapabilirim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Evet ben de öyle düşünüyorum, nereye yatırmam lazım? Binance'de o coinler şu anlık ve borsa bilgim sıfır.
YouTube da sürekli video izlemen lazım. Kripto sözlük gibi kanallar bazen coin sepeti videoları çekiyor.
Bazı Twitter adresleri var onları takip edebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Silicone Valley video derken eğitim videosu. Şunu al bunu al diyen videolar değil hep.
Buğra Sukas Kripto Sözlük bakabilirsin.

uydu3

80+ Silver
Arkadaşlar bir şey sorucam şu RTM coinden fazla fazla var elimde. Arkadaşım onu bir şekilde shibaya yatırmamı uzun vadede iyi kar elde edebileceğimi soyledi. Sızın gorüşlerinizi merak ediyorum. Uğraşmaya değer mi? Hani oyle büyük paralarda gozum yok sadece RTM de gelecek gormüyorum. Kendi düşüncem bu yonde en azından.
Hocam shib shitcoindir yani shitcoinler uzun vade için mantıklı bir seçim olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,403
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom