Matematik notlarım düşük.....

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Arkadaşlar merhaba, ben 1.sınavları olmadan 1.hafta önce korona oldum ve mat. hocası bugün sınav yaptı. Malum diğer sınavları olduk yeni konular girdi araya ben mantığa kolay zaten diye hiç bakmadım onun yerine kümelere çalıştım 61 almışım sizce ilk sınav için güzel mi? (9.sınıfım)

9'da kötü gelir ama 10 ve 11'de normal gelir.

Amacın üni sınavında derece yapmaksa çok düşük eğerki derece yapma amacın yoksa fazla takma geç alabildiğin en yüksek notu al ki daha fazla puan eklensin sıralamanı düşürmesin ama eğer ilk 100 k içinde fln olsam yeter diyosan çokda bişe etkilemez

Arkadaşlar merhaba, ben 1.sınavları olmadan 1.hafta önce korona oldum ve mat. hocası bugün sınav yaptı. Malum diğer sınavları olduk yeni konular girdi araya ben mantığa kolay zaten diye hiç bakmadım onun yerine kümelere çalıştım 61 almışım sizce ilk sınav için güzel mi? (9.sınıfım)
9 da 30 almıştım bence 61 iyi

9da 36 aldım 10da 35 ama bu yıl 34 almadım sıkıntı yok. İlk sınavların 9a daha yeni başladın çok kasma konuları öğrenmeye pekiştirmeye bak ortalama için de takdir alsan yeter not: istanbulun en iyi ilk 30 okulundan birinde okuyorum

Ben 10 aldım

Geri