3x 3060ti ile Mining

Geçmişe dönük çıkmaz büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ama yasada hangi maddeler olacağını görmeden , işe girmeni tavsiye etmem. Geçen sene bu konuyu açsan hemen gir derdim. Zaten yasa çıkana kadar yani bu seneye kadar kartların borcunu ödemiş olurdun.
Devlette senin kârın dan vergi alıyor olurdu. Bu da senin için sorun olmazdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kredi cekecekmis. Bide 30/40 k para faizde pek bişi vermez.
Krediyle bu işten para kazanılmaz ki zaten.

Krediyle bu işten para kazanılmaz ki zaten.
Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum. Yakında çıkacak olan kripto para yasası olmasaydı. Kendi borcunu kendisi odeyebilirdi. Ama yasa yakında çıkacak dedi CB yani borç alarak bu işe girmek için geç kalındı.

Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum. Yakında çıkacak olan kripto para yasası olmasaydı. Kendi borcunu kendisi odeyebilirdi. Ama yasa yakında çıkacak dedi CB yani borç alarak bu işe girmek için geç kalındı.
Aynen, sürekli zorlaşıyor.

Evet arkadaşlar 3 adet 3060ti ile mining sistemi kurmak istiyorum. Büyük ihtimalle kredi çekeceğim. Büyük bir beklentim yok, kendini ödesin. Tavsiye edermisiniz yapan arkadaşlardan ricam
Vergilendirme çıkacak btc 52kyı kıramıyor belki dip yapacak krediyle sakın girme bu işe krediyle bu işin oluru yok

O zaman biraz erteleyeyim bu fikrimi, başka neler yapabileceğim fikrine odaklanayım. Geç kaldık biraz evet tamamen madddiyat yetersizliği :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,480
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri