Cyberpunk 2077 nasıldır?

Ya hocam şu an cebimden baya para çıkıyor yeni oyunlar alacağım. İade alma bahanesi görünce yanaştım
Biraz oynadıktan sonra iade şansın varsa indirip dene. Biraz oynadıktan sonra kendin karar ver 60 TL'ye değip değmeyeceğini.

Yapay zeka cidden kötü ama uygun fiyata almışsın beğenme ihtimalin daha yüksek bence, vuruş hissiyatı dövüş mekanikleri beni tatmin etti

Dostum ama sürekli yeni konu açılmaz ki bak platinum üye olmuşsun bunu senin bilmen gerekir forumu kirletiyorsun.
Hayır kirletmiyorum. Kullanıcılar veritabanını mı kontrol ediyor temiz mi kirli mi diye. Tecrübe : eğer konu eski ve cevap almışsa ve sen yeni cevaplar istiyorsan yeni konu açmalısın.
Kasma!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz oynadıktan sonra iade şansın varsa indirip dene. Biraz oynadıktan sonra kendin karar ver 60 TL'ye değip değmeyeceğini.
PC yok. Ucuz buldum diye direkt yapışmıştım.

Bide dostum sen sürekli aynı konuyu açıyorsun ben mi yanlış hatırlıyorum önceden de cyberpunk hakkında bir konun vardı.
Katılıyorum buradan çoğu al der alırsın beğenmezsin sana sıkıntı olur baya incelemiş zaten alma o zaman ac ile ilgili de baya konu açtı cevaplanıyor gene açıyor anlamadım🤣

İnternette gezinen şeylere çok güvenip ona göre hareket etme. Genelde oyunu oynamamış, arkadaşlarından duymuş, sırf oyunu kötülemek isteyen, kendi oynayamıyor diye kıskanıp kötü yorum yapan milyon tane insan var. Tabii ki de hiç bakma demiyorum, öneri alabilirsin ama körü körüne de güvenmemek lazım. Ben de CP2077 alacağım ve birkaç kişiden test ettiğim kadarıyla artık çok bi' bugu yok gibi geldi bana.

Var ama yasak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ya yalan söylemek bu kadar kolay mı?
İnternet ortamı işte, klavyesi olan yazıyor. Kimse bir şey yapamaz bu konuda.

Benim ilgimi çok çeken bir oyun değil seni bilemem fakat buglar düzeldiyse alınabilir.
Ama ben bu oyunu alacağıma RDR2 alırdım.

En sevdiğim oyunlar listesinde ikinci sırada kendisi. Bence iade etmene gerek yok.
(Birincisi TLOU serisi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,674
Üyeler
189,897
Son üye
Emre0101
Geri