ac valhalla crack hata

visual programlarını ve directx dlllerini yükle

patchmypc kullanarak yükle iobit programları gibi değil o
reis nasıl yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

api-ms-win-core-windowserrorrepoting 1-1-1.dll hatası bu hatayıda veriyor

https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ Bu link technopattan alınmıştır. :d

@w@nted

herkezinde anası babası 77TL oyuna vermeye izin veriyorya.
Oynama zorunluluğu diye bir şey yok. Hayati bir şey değil.
Hem böyle emeğe saygısızlık hem de hırsızlık oluyor. Dijital ürün, kolay ulaşılabilir diye meşru olmuyor.

Parası yoksa ve oyun oynamak istiyorsa aylık 30 TL ye mis gibi xbox Gamepass var. Yüzlerce güzel oyun barındırıyor.

Oynama zorunluluğu diye bir şey yok. Hayati bir şey değil.
Hem böyle emeğe saygısızlık hem de hırsızlık oluyor. Dijital ürün, kolay ulaşılabilir diye meşru olmuyor.

Parası yoksa ve oyun oynamak istiyorsa aylık 30 TL ye mis gibi xbox Gamepass var. Yüzlerce güzel oyun barındırıyor.
Herkesin ailesi oyun almasına izin vermiyor. Bunu artık anlayın. Bende oyun alamıyorum izin vermiyorlar. Önceden crack indirirdim şimdi ise oyundan soğudum.

Herkesin ailesi oyun almasına izin vermiyor. Bunu artık anlayın. Bende oyun alamıyorum izin vermiyorlar. Önceden crack indirirdim şimdi ise oyundan soğudum.
Canım bana da izin vermiyorlar. Yaptığın her şeyi söylemek zorunda değilsin. 30 TL lik paranın da takibini yapmazlar yani.

https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/ Bu link technopattan alınmıştır. :d

@w@nted
kurulumları basitmi

kurulumları basitmi
Evet.
Visual c++ paketl linkinde kini indirin klasöre çıkartın. Install all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve bekleyin.
2. linkte ki ise oda basit. Çalıştırıp ileri diyip kurulmasını bekleyin. :)

Canım bana da izin vermiyorlar. Yaptığın her şeyi söylemek zorunda değilsin. 30 TL lik paranın da takibini yapmazlar yani.
1TLlik oyunu bile alamayan ben. :censored:🤯

Evet.
Visual c++ paketl linkinde kini indirin klasöre çıkartın. Install all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve bekleyin.
2. linkte ki ise oda basit. Çalıştırıp ileri diyip kurulmasını bekleyin. :)

1TLlik oyunu bile alamayan ben. :censored:🤯
2. linkte setup could not download the file please retry later or check network connection dior

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,483
Üyeler
175,042
Son üye
TakoLand
Geri