Yarın Sınavım var Kimya'dan Hiç bir şey anlamıyorum

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,091
Yarın sınavım var ve önemli ama kimyam Sıfır ve hesaplamalar çok saçma gelmekte dinliyorum bakıyorum yapamıyorum.

Geçmiş olsun. Kelebek mi?

yapabileceğimiz bir şey yok felsefe var benimde aklımda kalmıyor kaldığı kadar artık

Daha sonrasında uğraşmak istemiyorsan baştan bu işi zorlayıp halletmek zorundasın.
Coğrafya falan değil ki direk dinleyince anlayasın.

Screenshot_1.png

Bende de durum aynı
kalcaz herhalde kanka (:

perşembe kimya var 12.sınıfım az çok anlıyorum ama 9-10-11 kimyam hiç yok. inşallah yaparsın bolca video izle en azından 50 alabilirsin.

kimya kolay ders biraz bakınsan öğrenirsin.tyt de ayt de ikisi de basit baya.

Eylül-Ekim aylarında Kimya hocamız raporluydu ama heyet raporlu değildi bu yüzden yerine ücretli öğretmen gelmemişti. Zaten rahatsızdı daha da kötü oldu okuldan gitti.
Sonra Kasım ayında yeni bir ücretli öğretmen gelmişti. Onun da sesi çıkmıyordu, derste öğrencilere ayrımcılık yapıyordu. Yanına gelenlere dersi anlatıyordu sadece. Yanına gelenlerin sözlüsüne de +20 vermişti.

Cuma günü o da diğer sınıflar ve bizim sınıfın verdiği dilekçeler üzerine okuldan ayrıldı, sebebini boşverin.
Sonuç olarak yaklaşık 4 aylık bir eksiğim var. Ve bu koca eksiği 3 saatte kapatmaya çalışacağım. Haydi bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,941
Üyeler
186,695
Son üye
anonim judge
Geri