- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
PSU C4 Patlayıcı.
High Power C4? İronidir umarım.Eee buda C4
Nasil C4 ne problemini gördünüz?Eee buda C4
elinde şuan varsa iadre edebilirsin ama galax( ultra mega kalitlei ve soğuk OC perofmransı mega yüksek ve oto OC özellkileri bulunan süper kartlar üreten marka) 1650 super alabilirsin.BEN BÜTÇEM EN FAZLA 1400TL OLMAK UZERE BANA EKRAN KARTI VE PSU ONERIRMISINIZ
high power = her ürünü iyi![]()
FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
High Power C4? İronidir umarım.
Neye göre çöp ?Kullananlar gayet memnun ve bir sıkıntısını görmedim.high power = her ürünü iyi
mantığını bırakın artık Eco serisi çöp almayın
Katılıyorum.AHBC varken eco alınamz zaten.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşım problem çıkartmaması ürünü kaliteli yapmaz. Ürünün içinde kalitesiz parçalar kullanıldığı gerçeğini değiştirmez, gidin rampage psu kullanın o zaman aynı fiyat aralığında ikiside ne de olsa; ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar. Aerocool öneriyorsunuz aslında anlatmaya değmez.Neye göre çöp ?Kullananlar gayet memnun ve bir sıkıntısını görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Katılıyorum.
Rampageyle High power'ı aynı kefeye koyman bile seninle tartışılmaması gerektiğini gösteriyor iyi forumlararkadaşım problem çıkartmaması ürünü kaliteli yapmaz. Ürünün içinde kalitesiz parçalar kullanıldığı gerçeğini değiştirmez, gidin rampage PSU kullanın o zaman aynı fiyat aralığında ikiside ne de olsa; ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar. Aerocool öneriyorsunuz aslında anlatmaya değmez.
Rampageyle High power'ı aynı kefeye koyman bile seninle tartışılmaması gerektiğini gösteriyor iyi forumlar![]()