Frisby 650W PSU alınır mı?

PSU C4 Patlayıcı.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

High Power C4? İronidir umarım.

BEN BÜTÇEM EN FAZLA 1400TL OLMAK UZERE BANA EKRAN KARTI VE PSU ONERIRMISINIZ
elinde şuan varsa iadre edebilirsin ama galax( ultra mega kalitlei ve soğuk OC perofmransı mega yüksek ve oto OC özellkileri bulunan süper kartlar üreten marka) 1650 super alabilirsin.

High Power C4? İronidir umarım.
high power = her ürünü iyi
mantığını bırakın artık Eco serisi çöp almayın

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
AHBC varken eco alınamz zaten. 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 😮 👈 😮 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈 😮 👈

• Beğen
Neye göre çöp ?Kullananlar gayet memnun ve bir sıkıntısını görmedim.

Katılıyorum.
arkadaşım problem çıkartmaması ürünü kaliteli yapmaz. Ürünün içinde kalitesiz parçalar kullanıldığı gerçeğini değiştirmez, gidin rampage psu kullanın o zaman aynı fiyat aralığında ikiside ne de olsa; ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar. Aerocool öneriyorsunuz aslında anlatmaya değmez.

• Beğen
arkadaşım problem çıkartmaması ürünü kaliteli yapmaz. Ürünün içinde kalitesiz parçalar kullanıldığı gerçeğini değiştirmez, gidin rampage PSU kullanın o zaman aynı fiyat aralığında ikiside ne de olsa; ucuz etin yahnisi olmaz arkadaşlar. Aerocool öneriyorsunuz aslında anlatmaya değmez.
Rampageyle High power'ı aynı kefeye koyman bile seninle tartışılmaması gerektiğini gösteriyor iyi forumlar :)

• Beğen
frisby kasa ve psu lardan uzak durun

Rampageyle High power'ı aynı kefeye koyman bile seninle tartışılmaması gerektiğini gösteriyor iyi forumlar :)

Arkadaşım tamam sen harikasın sen bu işten acayip anlıyorsun ben anlamıyorum, ulan her markanın her ürünü iyi olmaz sirtecin iyi ürünleri var ama eco serisi bu ürünler arasında değil kapiş ?

Cougar 600w80+ al 1050ti sıfır alınmaz.

Geri