Frisby 650W PSU alınır mı?

Arkadaşım tamam sen harikasın sen bu işten acayip anlıyorsun ben anlamıyorum, ulan her markanın her ürünü iyi olmaz sirtecin iyi ürünleri var ama eco serisi bu ürünler arasında değil kapiş ?
Önce üslubuna dikkat et senin karşında çocuk yok.Ben Harikayım veya bu işin ehliyim demedim.Belirtilen High power PSU bal gibi de alınır,kullanılır.Tabi aynı fiyattaki rakibi FSP 500AHBC daha tercih edilesi bunu da belirttim.

Önce üslubuna dikkat et senin karşında çocuk yok.Ben Harikayım veya bu işin ehliyim demedim.Belirtilen High power PSU bal gibi de alınır,kullanılır.Tabi aynı fiyattaki rakibi FSP 500AHBC daha tercih edilesi bunu da belirttim.
o zaman adamın önerdiği frisby psuda bal gibi kullanılır, ben şikayetçi çok az kişi gördüm ne de olsa

o zaman adamın önerdiği frisby psuda bal gibi kullanılır, ben şikayetçi çok az kişi gördüm ne de olsa
Biraz araştırma yapmanı öneriyorum karşıma geçmiş dalga geçer gibi konuşuyorsun.

mantığın yanlış brom, high powerin cidden güzel ürünleri var ama eco serisi iyi değil ki dediğin gibi fsp varken önerilmez; ben sadece önerilmeyecek bir psu olduğunu söylüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz araştırma yapmanı öneriyorum karşıma geçmiş dalga geçer gibi konuşuyorsun.
aga kullanan kimse şikayetçi görmedim dedin eee bende frisby kullanan şikayetçi görmedim dedim mantık yanlış dediğim gibi, eco kaliteli değil daha iyi alternatifleri de bulunuyor zaten

aga kullanan kimse şikayetçi görmedim dedin eee bende frisby kullanan şikayetçi görmedim dedim mantık yanlış dediğim gibi, eco kaliteli değil daha iyi alternatifleri de bulunuyor zaten
Alternatif konusunda haklısın FSP ahbc serisi varken tercih edilmemesi daha iyidir.İyi forumlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,855
Üyeler
189,503
Son üye
Kiechii
Geri