Garip Hobiniz/Fobiniz Var mı?

Benim kısa ve şekilsiz tırnak fobim var. Ayrıca şekilsiz, güzel olmayan el fobim var. Bunlarla karşılaştığımda kendimi rahatsız hissediyorum.
Sizin Hobileriniz/Fobileriniz var mı?
Fobim yok.Varsa da bilmiyorum.Cam şişe vs biriktirip kırmayı,içine patlayıcı yerleştirip patlatmayı çok seviyorum hobim diyebilirim.

Hobi'yi geç zaten biliyosunuz

Fobi ise şu Tripofobi denen şeyden, delikli şeyler aşırı rahatsız ediyor beni. Tabii sünger veya köpükten bile rahatsız olacak kadar değil bu. Belli başlı şeylerde. Ayrıca örümcekler ve yüksek yerlerle de aram iyi değil.

Bu belgeselin ismi değil. "Mariana çukuru ile ilgili herhangi bir belgesel"i kastettim. Google'a yazınca çıkıyor belgeseller.
Bende kaliteli bir belgeseli kastediyorsunuz zannettim böyle derinlik korkusu olanlar için falan zaten mesajı okuyunca Google'a bakmıştım baya belgesel çıkınca sordum

Bende kaliteli bir belgeseli kastediyorsunuz zannettim böyle derinlik korkusu olanlar için falan zaten mesajı okuyunca Google'a bakmıştım baya belgesel çıkınca sordum
Mariana çukuru Dünya'nın en derin noktası olduğu için onu örnek verdim. Sadece bir örnek.

Hobi : Cinayet vb. kitaplar okumak, tvden film izlemek, arkadaşlarımla birlikte olmak, sevmediğim kişilerle uğraşmak, müzik dinlemek.

Fobi : hobi kıtlığımın olması, önyargılı ve eksik tümevarım yapan insanlar, bazı böcükler, arkadaşımın birden benle konuşurken pof diye başka birinin yaına gitmesi. o.O2 (pek olmuyor)

Hobi: Dövüş sanatları, futbol oynamak ve mental breakdown
Fobi: Büyük okyanuslar ve çok büyük gemiler (titanik gibi hatta o yüzden titanik filmini izlemedim)

Hobi: İçinde torpil gibi patlayıcıların olduğu eşyaların, zeminlerin ve yerlerin patlamasını izlemek. Çok zevkli oluyor. 10 saat olsa 10 saat izlerim.
Fobi: Filmlerde boğularak, zehirlenerek ölen kişiler. Film olsa bile garip oluyor.

Hobi: Yüksekte olmak,
Fobi: Film gibi yerlerde fazla kan, Tek kalmak.

Hobi : her türlü kişisel gelişim kitabı, filozofların düşüncelerini değerlendirmek, seçmek.

Fobi : talassafobi, assasins creed odyssey oynarken denizde koca bir balina gördüm o gün uyuyamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri