Aracı kontrol ettirin. Bu şekilde fazla kullanmanız sağlıklı değildir.
Servis ışığı
Mesela megane 2 sağ koltukta kronik ilerletince airbag yanar onda yanar veya motor lambası yanar o zaman yanar. Yani her türlü şey olabilir obd cihazına bağlatıp bakmalısınız.
Selâmunaleyküm 20k
Aynı araçtan bende de vardı bu işaret yandı arabadan indim altı komple su. Radyatör patlamıştı dikkatli ol bi kontrol et nolur nolmaz. Onun dışında eski model renaultlarda durup dururken bile ışık yakar şaşırmayınDün gece aracı çalıştırdığımda yandı ve bir daha sönmedi, bilen var mı?
Dostum neyin boşunu yapıyorsun? Motor arıza lambasına mı benziyor o yoksa Servis ışığına mı benziyor sence? Araçta motorla ilgili herhangi bir sıkıntı yok.Motor inecek kardeşim 20k
Arabanın yağı suyu tam bakımdan da yeni çıktı sorunsuz çalışıyor, altına baktıracağım yarın sabah ilk iş.Arabanın suyuna bakın , borudan filan sızdırıyor olabilir aracın altına bi bakın
Aynı araçtan bende de vardı bu işaret yandı arabadan indim altı komple su. Radyatör patlamıştı dikkatli ol bi kontrol et nolur nolmaz. Onun dışında eski model renaultlarda durup dururken bile ışık yakar şaşırmayın
Bide ok tuşuna basılı tutsana genelde bu işaret yağ bakımı geldi diye yakar sağdaki ok tuşuna uzun süre basılı tutunAynı araçtan bende de vardı bu işaret yandı arabadan indim altı komple su. Radyatör patlamıştı dikkatli ol bi kontrol et nolur nolmaz. Onun dışında eski model renaultlarda durup dururken bile ışık yakar şaşırmayın
Su seviyesi normal ise hiç endişelenme bas kontağa binmeye devam etDostum neyin boşunu yapıyorsun? Motor arıza lambasına mı benziyor o yoksa Servis ışığına mı benziyor sence? Araçta motorla ilgili herhangi bir sıkıntı yok.
Arabanın yağı suyu tam bakımdan da yeni çıktı sorunsuz çalışıyor, altına baktıracağım yarın sabah ilk iş.
Feci yağmur yağıyor şu sıralar, altına baksam kesin ıslak çıkacak zaten, radyatör patlasa arabanın suyu olur mu peki? Şu anda su seviyesi normal seviyede
Bide ok tuşuna basılı tutsana genelde bu işaret yağ bakımı geldi diye yakar sağdaki ok tuşuna uzun süre basılı tutun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su seviyesi normal ise hiç endişelenme bas kontağa binmeye devam et
Suyunu ve yağını kontrol ettim, normal seviyedeler, belki çok az su takviyesi yapılabilir, 150ml kadar ancaBide ok tuşuna basılı tutsana genelde bu işaret yağ bakımı geldi diye yakar sağdaki ok tuşuna uzun süre basılı tutun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su seviyesi normal ise hiç endişelenme bas kontağa binmeye devam et