Kusura bakma da bence 2022 yılında 160 gr mouse olmasın oyun için. Alınacak bir ürün değil .Biraz aşıyor ama buna bir bakabilirsin.
![]()
HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Güzel mi hocam? 2-3 sene kullanmak istiyorum en az.Kusura bakma da bence 2022 yılında 160 gr mouse olmasın oyun için. Alınacak bir ürün değil .
Biraz daha ekleyebilirseniz bunu alın.
Her türlü tutuşa uyacaktır ve ergonomik. Kablosuz oluşu da + özellik.![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
pugio 2 mi basilisk x mi daha iyiGüzel. İncelemelerini izleyebilirsiniz 60 dolarlık ürün TR fiyatı bu piyasada çok iyi.
el boyutundan bağımsızpugio 2 mi basilisk x mi daha iyi
Çok ağır, özellikle kablosu.Biraz aşıyor ama buna bir bakabilirsin.
![]()
HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen Reactor 2VP02AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Büyük el için istiyorum yazmış.Çok ağır, özellikle kablosu.
50TL Arttırırsan Pugio 2 öneririm.
![]()
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Pugio II RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG PUGIO II ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Hocam kablosuz diyor. Gecikme olmaz mı?Güzel mi hocam? 2-3 sene kullanmak istiyorum en az.
Rival 3 büyük değil diye biliyorum.Büyük el için ise rival 3 al. Bende de var.
Pardon bende 3 wireless var.Rival 3 büyük değil diye biliyorum.