4GB EKRAN KARTI ALINIR MI ?

nertcukur

80+
Reaksiyon skoru
5
Rx570 veya 580 alıcam 4 GB ekran kartı alınır mı sizce yeni çıkan oyunları da ortalama grafiklerde oynamak istiyorum.

Rx570 veya 580 alıcam 4 GB ekran kartı alınır mı sizce yeni çıkan oyunları da ortalama grafiklerde oynamak istiyorum.
İkinci el alacaksan sıfır GTX 1650 almanı öneriyorum.

fiyatları nedir?
mantıksız bir düşünce. eğer temizse ve garantisi 6-7 aydan fazla ise alınabilir bir kart hala 570 ve 580. üstelik ikiside 1650'den daha güçlü.
tabi garantisi yoksa, kötü kullanılmışsa 1650 almak daha mantıklı.

fiyatları nedir?

mantıksız bir düşünce. eğer temizse ve garantisi 6-7 aydan fazla ise alınabilir bir kart hala 570 ve 580. üstelik ikiside 1650'den daha güçlü.
tabi garantisi yoksa, kötü kullanılmışsa 1650 almak daha mantıklı.
Aynen kardeşim gidip yıllanmış miningi al sonra sıkıntı yaşa aldıran arkadaşıda forumda ara, ben düşünemedim rx 570 le rx 580 nin gtx 1650 den daha güçlü olduğunu kusura bakma.

Aynen kardeşim gidip yıllanmış miningi al sonra sıkıntı yaşa aldıran arkadaşıda forumda ara.
4GB Kartlarla ne miningi (eğer çok eskiyse iş değişir)? kendim miningten çıkma 4GB 570 kullandım gayet iyi karttı sadece termal macun değiştirmeye üşendiğimden biraz sıcaktı 79-80 Derecelerde geziyordu oyunda. aldımda denedimde sıkıntıda yaşamadım alanlardan biride benim öyle konuşuyorum.

4GB Kartlarla ne miningi (eğer çok eskiyse iş değişir)? kendim miningten çıkma 4GB 570 kullandım gayet iyi karttı sadece termal macun değiştirmeye üşendiğimden biraz sıcaktı 79-80 Derecelerde geziyordu oyunda. aldımda denedimde sıkıntıda yaşamadım alanlardan biride benim öyle konuşuyorum.
İstersen rx 570 le topladığım bilgisayarları resimlerini özelden atabilirim eter 2.0 gelmeden önce acaba hangi kartlar kullanıyordu 2018 den başladı ve günümüz 4 yıl geçmiş bir mining geçmişi olan kart hadi 1 yıl önce kullanılmasın 3 yıl minign geçmişi olan bir akrt benim takıldığım nokta mantıksız demen ikinciside herşeyi sen kullanmış ve düşünmüş olman bizim onları düşünemediğimizi ve kullanmadığımızı zannetmen

İstersen rx 570 le topladığım bilgisayarları resimlerini özelden atabilirim eter 2.0 gelmeden önce acaba hangi kartlar kullanıyordu 2018 den başladı ve günümüz 4 yıl geçmiş bir mining geçmişi olan kart hadi 1 yıl önce kullanılmasın 3 yıl minign geçmişi olan bir akrt benim takıldığım nokta mantıksız demen ikinciside herşeyi sen kullanmış ve düşünmüş olman bizim onları düşünemediğimizi ve kullanmadığımızı zannetmen
sana kullanmadın gibi bir laf söylediğimi yazılarımda göremiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha bu arada sen bana kullanmamış gibi konuştun ilk başta. neyse bunun boş tartışmasına girmeyi lüzumsuz buluyorum bu konuyu kapatalım ve arkadaşa yardımcı olalım daha mantıklı olur.

Ben cevabımı alamadım şuan siz hangi kartı almamı önerirsiniz bu arada 2. El alıcam

Bütçen ne kadar bilmiyorum ama bulabilirsen eğer 1650 Super alabilirsin. Kendim kullanıyorum ortalama grafiklerde güzel performans veriyor.

Çok sıkıntılı bir seri özellikle de mining işlerinin çalışanı olduğu için ben olsam almazdım.

1650 önermen komiğime gitti açıkçası giriş seviyesi bir kartı öneriyorsun daha güçlü bir kart varken daha güçsüz bir karta daha fazla para vermek saçma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam adam temizse ve garantisi hala devam eden bir kartsa diye önermiş 570 580 i sen mining yapılmış 4 senelik kart diyorsun

Geri