Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
Babamla kavga ettik jandarmayı aradım geldi babam yüzündeki yumruk izini gösterdi adamlar tutanak tuttu bı sıkıntı olurmu yaş 16
Babana yumruk mu attın ?Babamla kavga ettik jandarmayı aradım geldi babam yüzündeki yumruk izini gösterdi adamlar tutanak tuttu bı sıkıntı olurmu yaş 16
Benim elimde olsa sakat bırakcamda işte. adam olmayana hak kardeşim ne yaşadığını bilmiyoruzBabaya yumruk mu atılır lan saygısız. Kınıyorum seni.
Başına bişey gelmez yüksek ihtimal. 18 bile değilsin.
O şekil değil sicile falan islermiBabaya yumruk mu atılır lan saygısız. Kınıyorum seni.
Başına bişey gelmez yüksek ihtimal. 18 bile değilsin.
Sabah 5 de kalktım yatıyordum ses yaptı ondan ettikBenim elimde olsa öldürücemde işte adam olamayana hak kardeşim ne yaşadığını bilmiyoruz
Boyle diyince garip oluyor ama başka şekil olayBabana yumruk mu attın ?
Kanka olay başka aşırı uykum vardı sabah 5 de kalktım ses yaptılar uyardım kaç kereBabana yumruk mu attın???
Geçmiş olsn ne diyimO şekil değil sicile falan islermi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sabah 5 de kalktım yatıyordum ses yaptı ondan ettik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boyle diyince garip oluyor ama başka şekil olay
Ceza alır mısın almaz mısın bilmem ama bu dakikadan sonra babana bakabileceğin yüzün var mı merak ediyorum...Kanka olay başka aşırı uykum vardı sabah 5 de kalktım ses yaptılar uyardım kaç kere
Bence de. Uyarmadan dövülür.ilk başta ciddiye aldımda bu nası olay baban ses yapınca uyarılmazki