omerkandemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Selamlar, Monster Tulpar T5 V19.1.2 Bilgisayarıma bütçeye takılmaksızın notebook soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum.
Doğru kankam bazıları var kabloları yerinden oynatabiliyor zamanlaSelamlar, tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu modelinin siparişini verdim. Ayrıca vakumlu soğutucuların notebooka zarar verdiğini duymuştum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Soğutucunun "INCA" markası basılmış modelini T5 V19.1 ile uzun süre kullandım. Çok fark olmuyor ama serin tutuyor cihazı.Bunu öneririm 5-10 derece max farkeder tercih size kalmış .
Ya işin açıkcası pek soğutmasını beklemiyorum zaten. Asıl amacım aşağıdaki hava sirkülasyonu sağlansın.Soğutucunun "INCA" markası basılmış modelini T5 V19.1 ile uzun süre kullandım. Çok fark olmuyor ama serin tutuyor cihazı.
Tx red alert 6 fanlı soğutucu aldım kullandım laptopum oyunda ısınıp kapanıyodu fayda etmedi bende vakumlu soğutucu siparişi ettim bu arada termal macunu yeniledim pc de toz yokSelamlar, tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu modelinin siparişini verdim. Ayrıca vakumlu soğutucuların notebooka zarar verdiğini duymuştum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kardeşim o soğutucudan memnun musun bende almayı düşünüyorum daSelamlar, tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu modelinin siparişini verdim. Ayrıca vakumlu soğutucuların notebooka zarar verdiğini duymuştum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?