En Sevdiğiniz Oyun Stüdyosu

Valve Rockstar PS Studios CD Project Red Ubisoft Microsoft Ea

Oyun Stüdyosu
OyunStudyosu (@OyunStudyosu) / Twitter

İkisi de en ünlü PS exculisive oyun geliştiricisi. Birisi GOW oyunlarının yapımcısı, diğeri de TLOU ve Uncharted'in arkasındaki şirket.
Hocam şaka mı :D God of War serisi mesela Santa Monica'ya ait. The Last of Us, Uncharted gibi seriler Naughty Dog'un.
Hayatımda sadece 10 DK kılığına PS4 gördüm, oyun oynamadım, iyilermiş. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aha gelmiş trollcü.

Sadece RDR 2'yi yaptıkları için Rockstar diyebilirim ama demiyecegim.

En sevdiğim oyun yapımcısı Ubisoft şirketi. Bunun sebebi ise her sene oyun dünyasına çeşitli oyunlar sunması ve değişik işler yaratması. En önemli başarısı da Assassin's Creed serisini 15 yıldır sapasağlam ayakta tutmaları.
DEĞİŞİK İŞLERMİ AHAHAHHA

Santa monica
Naugthy dog
Respawn ent.

Ya çok varda aklıma gelmedi şuan

Son düzenleme:
Arkadaşlar en sevdiğiniz oyun stüdyosunu yazın aşağı, aklınıza gelmiyorsa en sevdiğiniz oyunun yapımcı stüdyosunu yazabilirsiniz. (Bir stüdyo yazdığınızda alt markaları da dahil oluyor)

Benimkiler. (benim gibi ilk 5 şeklinde yazabilirsiniz.)
1-Electronic Arts Inc.
2-Rockstar Games
3-Activision
4-Valve Corporation
5-Wargaming Group Limited
Sıralamam yok ama genelde çoğu stüdyoyu severim.
MS(Hem Bethesda oyunlarını sevmem hem de çıkardıkları oyunların güzel olması güzel.)
Ubisoft(Evet oyunları her sene genelde aynı anca 3-4 oyunda bir değiştiriyorlar ama oynuyorum işte :D
EA (sadece BF için ama en son batırdılar he beklemeliydik EA bu ve Respawn Studio severim bu başlık altına sokuyorum çünkü EA stüdyolarından biri Titanfall 2 güzeldi)

EA
Ubisoft

Fiyatları pahalı olsada oyunları benim hoşuma gidiyor

Microsoft adamdır activisionu alıyorlarmış bu arada

68 milyar dolara 68 MİLYAR DOLAR

Microsoft adamdır activisionu alıyorlarmış bu arada

68 milyar dolara 68 MİLYAR DOLAR
Valla umarım Call of Duty'yi bitirmezler yoksa bulurum Satya Nadella'yı. (!) XD

Mojang'ı aldıkları gibi Call of Duty de ilerlese güzel olur, çok sevdiğim bir seri idi.

@Microsoft yarın ilk iş Activision çalışanlarına Call of Duty Modern Warfare 4 yaptıracaksın (!)

Geri