En Sevdiğiniz Oyun Stüdyosu

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,225
Arkadaşlar en sevdiğiniz oyun stüdyosunu yazın aşağı, aklınıza gelmiyorsa en sevdiğiniz oyunun yapımcı stüdyosunu yazabilirsiniz. (Bir stüdyo yazdığınızda alt markaları da dahil oluyor)

Benimkiler. (benim gibi ilk 5 şeklinde yazabilirsiniz.)
1-Electronic Arts Inc.
2-Rockstar Games
3-Activision
4-Valve Corporation
5-Wargaming Group Limited

Arkadaşlar en sevdiğiniz oyun stüdyosunu yazın aşağı, aklınıza gelmiyorsa en sevdiğiniz oyunun yapımcı stüdyosunu yazabilirsiniz. (Bir stüdyo yazdığınızda alt markaları da dahil oluyor)

Benimkiler. (benim gibi ilk 5 şeklinde yazabilirsiniz.)
1-Electronic Arts
2-Rockstar
3-Activision
4-Valve
5-Wargaming Group Limited
Başka kaldı mı ki

Sadece RDR 2'yi yaptıkları için Rockstar diyebilirim ama demiyecegim.

En sevdiğim oyun yapımcısı Ubisoft şirketi. Bunun sebebi ise her sene oyun dünyasına çeşitli oyunlar sunması ve değişik işler yaratması. En önemli başarısı da Assassin's Creed serisini 15 yıldır sapasağlam ayakta tutmaları.

Sadece RDR 2'yi yaptıkları için Rockstar diyebilirim ama demiyecegim.

En sevdiğim oyun yapımcısı Ubisoft şirketi. Bunun sebebi ise her sene oyun dünyasına çeşitli oyunlar sunması ve değişik işler yaratması. En önemli başarısı da Assassin's Creed serisini 15 yıldır sapasağlam ayakta tutmaları.
Evet o da güzel bir geliştirici ama bence (özellikle Türkiye de) fiyat belirleme de özürlü olmasına rağmen EA çünkü bir sürü kaliteli serisi var, Fifa, Pants vs Zombies, Titanfall, Need For Speed, F1, The Sims, Battlefield, Mass Effect, (say say bitmiyor :D)

Son zamanlarda oyunlarını çok oynayıp beğendiğim için Naughty Dog

CD Projekt sayılırsa o, yoksa ubisoft ve activition

Son düzenleme:
RİOT GAMES :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp: :peepokalp:

Şaka.
EA ve Rockstar denebilir.

O değil de bir zamanlar Just Dance vardı, partilerde falan hep yapılırdı. 2019'dan sonra hiç kimse oynamamaya başladı. İçerikleri azaldı, Hype'ı düştü.
O zamanlar Ubisoft'u sırf Just Dance yüzünden severdim :D

Crytek.

Supercell :peepokalp:

Geri