Tek win 8.1 kullanan ben miyim :')Yeşil forumda gezerken karşıma çıktı ve bu konunun güncel versiyonunu yapayım dedim.
Win 11 kullanan dostlar şuan memnun musunuz? Ve oyunlarda veya adobe programları gibi programlarda çökme oldu mu?
Ben memnunum. Görev çubuğunda (Sanırım yüklediğim programlar yüzünden) buglar oluyor. İlk başlarda oyunlarda FPS kaybım var dı artık yok denecek kadar az. Hiç çökme yaşamadım.Win 11 kullanan dostlar şuan memnun musunuz? Ve oyunlarda veya adobe programları gibi programlarda çökme oldu mu?
8.1 in optimizasyonu 10 dan daha iyi denilmişti doğru mu?Windows 11 kullanıyorum.
Ben memnunum. Görev çubuğunda (Sanırım yüklediğim programlar yüzünden) buglar oluyor. İlk başlarda oyunlarda FPS kaybım var dı artık yok denecek kadar az. Hiç çökme yaşamadım.
8.1'i hiç denemedim hocam maalesef onu bilemiyorum.8.1 in optimizasyonu 10 dan daha iyi denilmişti doğru mu?
Nedeni 7'nin OS dünyasında bir başyapıt olması. istemsizce beynin bunu bilerek sana yaptırmış olmalı bir başyapıt olduğu için. Windows 7 eski olabilir ama ne varsa eskilerde var.10 idi 7 düştüm.
Nedenini bilmiyorum.
10 idi 7 düştüm.
Nedenini bilmiyorum.
Bir bilen : Win 7 Sıfır Gün açığı olan bir işletim sistemi.Nedeni 7'nin OS dünyasında bir başyapıt olması. istemsizce beynin bunu bilerek sana yaptırmış olmalı bir başyapıt olduğu için. Windows 7 eski olabilir ama ne varsa eskilerde var.![]()