DA Forum Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor

Hangisini kullanıyorsun?

• Oy kullanan toplam üye
    72

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
Yeşil forumda gezerken karşıma çıktı ve bu konunun güncel versiyonunu yapayım dedim.

Win 11 kullanan dostlar şuan memnun musunuz? Ve oyunlarda veya adobe programları gibi programlarda çökme oldu mu?

W10 kullanıyorum, 11'e geçmeye cesaret edemedim bir türlü. Şimdi sorun morun çıkar uğraşamam iki saat.
Edit: Bu sabah PC'me w11'e geçme önerisi geldi. Bismillah dedik geçtik bakalım bi sorun çıkarsa ağlarım.

Son düzenleme:
W10 kullanıyorum, 11'e geçmeye cesaret edemedim bir türlü. Şimdi sorun morun çıkar uğraşamam iki saat.
Aynı şekilde bende hocam. Şu tatil bitsin yükseltip oyunları okuldayken yüklemeyi düşünüyorum

Windows 11 kullanıyorum.
Win 11 kullanan dostlar şuan memnun musunuz? Ve oyunlarda veya adobe programları gibi programlarda çökme oldu mu?
Ben memnunum. Görev çubuğunda (Sanırım yüklediğim programlar yüzünden) buglar oluyor. İlk başlarda oyunlarda FPS kaybım var dı artık yok denecek kadar az. Hiç çökme yaşamadım.

Bence Sonzsuza kadar Windows hebele hübele @Alexa :D

Valla benim Linux girişimimoldu 3 5 defa ama beceremedim anlayamadım ama Windows'u çok iyi biliyorum o yüzden Sonsuza kadar Windows hebele hübele :D

10 idi 7 düştüm.
Nedenini bilmiyorum.
Nedeni 7'nin OS dünyasında bir başyapıt olması. istemsizce beynin bunu bilerek sana yaptırmış olmalı bir başyapıt olduğu için. Windows 7 eski olabilir ama ne varsa eskilerde var. :ROFLMAO:
Bir bilen : Win 7 Sıfır Gün açığı olan bir işletim sistemi.
Win 10'dan aşağısı kullanılmaması lazım.

Win 11 kullanıyorum. Neyse ki sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Linux da baya baya deneyimledim sevdim de. Ama bir yerden sonra sıkıyor.
Hani açık kaynak takıntılı şekilde Linux'u kutsal işletim sistemi ve Linus Torvalds'ı peygamber ilan etmedim.

Geri