Asdew
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Hocam 8k ya sıfır başka önerin varsa buyur görelimAlınmaz çünkü i3 10100f ve GTX 1650 var bence pahalı
Bekle gör reis çıkar illa ki bişey acele etmeHocam 8k ya sıfır başka önerin varsa buyur görelim
6500XT sistemler daha çıkmadı. 8 k bandında sistem çıkabileceğini düşünüyorum.Hocam 8k ya sıfır başka önerin varsa buyur görelim
hocam piyasaya göre normal tabii ki o fiyat hakkı değil ama 0 olduğu için alırdım ben şahsen o kadar gömülecek bir sistemde değil beklerseniz bile başka sistemleri yine yakın sistemler çıkacak bilginiz olsun teşekkürler.İTOPYADAN BU PC Yİ GÖRDÜM İNTERNETTEN ALMA İMKANIM YOK MAGAZADAN ALICAM SSD KÖTÜ DİYENLER VARDI SSD Yİ SN570 YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINIR MI ? CSGO VALO ETS2 GTA5 FORTNİTE PUBG TARZINDA OYUNLAR OYNUYORUM GENELLİKLE![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Şuan yok geçen ay Abdullah abi çıkardı onun çıkardığı ve diğerleri haricinde yokBekle gör reis çıkar illa ki bişey acele etme
evet bende 8000tl ye daha iyi bir şey bulamadım amacım laptop almaktı hp r7 5800h 500ssd 3050 w10 laptop 16.500 tl şuan o yuzden masaüstü baktımŞuan yok geçen ay Abdullah abi çıkardı onun çıkardığı ve diğerleri haricinde yok
ne zaman çıkar tahmini6500XT sistemler daha çıkmadı. 8 k bandında sistem çıkabileceğini düşünüyorum.
nereden çıkacak yeni sistemler onları takip ediyimhocam piyasaya göre normal tabii ki o fiyat hakkı değil ama 0 olduğu için alırdım ben şahsen o kadar gömülecek bir sistemde değil beklerseniz bile başka sistemleri yine yakın sistemler çıkacak bilginiz olsun teşekkürler.
Bir daha çıkacak bekle acele etmeŞuan yok geçen ay Abdullah abi çıkardı onun çıkardığı ve diğerleri haricinde yok
şuan sepete eklenebiliyorStok yok zaten istesende alamazsın.
eklenemiyor sımdı dusunmek ıcın 1 saat bıle suremız yok herhalde pc alırken hemen gidiyorStok yok zaten istesende alamazsın.
peki bu pc bu fiyata alınır mıydı onu merak ediyorumStok yok zaten istesende alamazsın.
Bu piyasada normal bir bilgisayar gibi. Çok da indirimli olduğu söylenemez.şuan sepete eklenebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eklenemiyor sımdı dusunmek ıcın 1 saat bıle suremız yok herhalde pc alırken hemen gidiyor
peki bu pc bu fiyata alınır mıydı onu merak ediyorum