Warband nasıl oynanır mantığı nedir ?

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161
Warband indirdim oyuna başladım gönüllü topluyorum sonra haydutlar saldırıyor ordum dağılıyor ve para kasmak için lordlarin yanına gidiyorum görev yok diyor şimdi oyunun temel mantığı ne kavrayamadım ve nasıl krallık kuracağım bilmiyorum bilenler yardımcı olur mu

krallığı bir kale alarak kurabilirsin.
Oyun zorluğunu düşürüp oynayabilirsin. Haydutlara para ver eğer senden güçlüler ise.
Ve köylerde ki "saldırgan eylemde bulun" seçeneğinden erzak ve sığır çalabilirsin, turnuvalara katılabilirsin kolay yoldan para kasmak için.
Çaldığın eşyaları veya savaşlarda düşmanlardan çıkan eşyaları şehirlerde sat.

krallığı bir kale alarak kurabilirsin.
Oyun zorluğunu düşürüp oynayabilirsin. Haydutlara para ver eğer senden güçlüler ise.
Ve köylerde ki "saldırgan eylemde bulun" seçeneğinden erzak ve sığır çalabilirsin, turnuvalara katılabilirsin kolay yoldan para kasmak için.
Oyunun mekaniklerine alışamadım daha turnuvalar zor geliyor
Köy yagmalayinca o köyün bağlı olduğu lordlar ile ilişkim kötü oluyor
Erkenden kale almak için ne kadar ve nasıl askerlere ihtiyacım var

Ordum

Oyunun mekaniklerine alışamadım daha turnuvalar zor geliyor
Köy yagmalayinca o köyün bağlı olduğu lordlar ile ilişkim kötü oluyor
Erkenden kale almak için ne kadar ve nasıl askerlere ihtiyacım var
Turuncu renkli şehirlerde katılmayı dene. Svadya krallığında ki şehirlerde yani. Onlarda at üstünde savaşılıyor, belki o zaman kazanabilirsin.
İlişkinin kötü olduğu lordlardan görev alıp kapatabilirsin arayı.
Önce bir krallığa düşman olman lazım. Bi takip et bakalım hangi krallıklar savaşta, hangi taraf güçsüz. Güçsüz olanı takip et sürekli. Tavsiyem kergit hanlığı kaleleri olur. Çünkü diğer krallıkların okçuları sağlam. Kergit askerleri meydanda iyi olsa da kalede kötüler.
Düşman olmak için kervanlara saldırabilirsin.
Güçlü, deneyimli askerlere ihtiyacın var, köyden topladığın gibi gitme yani. Paralı asker de alabilirsin hanlardan.

Warband indirdim oyuna başladım gönüllü topluyorum sonra haydutlar saldırıyor ordum dağılıyor ve para kasmak için lordlarin yanına gidiyorum görev yok diyor şimdi oyunun temel mantığı ne kavrayamadım ve nasıl krallık kuracağım bilmiyorum bilenler yardımcı olur mu
🥲🥲
Net 5k saatim vardır oyunda.
Öncelikle sakın sarranidlerle ve kergitlerle başlama dostum atlı haydutlar içinden geçer.
Rodok tarafında başlarsan daha kolay gelişebilirsin.
Haydut kes turnuvaları arenacıdan öğrenebilirsin.
Gelişirsin zırh alırsın askerlerini terfi ettirirsin.
Lordlardan görev al.
Bir krallığa yakın davran böylece dostun olur korunmuş olursun ve onun düşmanlarının köylerini yağmalarsın.

Anlayacağın dilden anlatırsak;

🥲🥲
Net 5k saatim vardır oyunda.
Öncelikle sakın sarranidlerle ve kergitlerle başlama dostum atlı haydutlar içinden geçer.
Rodok tarafında başlarsan daha kolay gelişebilirsin.
Haydut kes turnuvaları arenacıdan öğrenebilirsin.
Gelişirsin zırh alırsın askerlerini terfi ettirirsin.
Lordlardan görev al.
Bir krallığa yakın davran böylece dostun olur korunmuş olursun ve onun düşmanlarının köylerini yağmalarsın.

Anlayacağın dilden anlatırsak;
Şuan rodok ve sarranidler düşmanım svadyalilar ile iyi ilişkim var 2k para ve 10 paralı askerle esir düştüm fakat geri kurtuldum 10 kişilik 3 atlı ordu kurdum az önce 2 tane kervan askeri aldım şu buz olan tarafta bir sürü haydut var asker toplayıp onlarla savaşacağım
Birde bazı yerlerde prensler var galiba tahta çıkmama yardım et falan diyorlar yok diyorum acaba doğru mu yapıyorum

Şuan rodok ve sarranidler düşmanım svadyalilar ile iyi ilişkim var 2k para ve 10 paralı askerle esir düştüm fakat geri kurtuldum 10 kişilik 3 atlı ordu kurdum az önce 2 tane kervan askeri aldım şu buz olan tarafta bir sürü haydut var asker toplayıp onlarla savaşacağım
Birde bazı yerlerde prensler var galiba tahta çıkmama yardım et falan diyorlar yok diyorum acaba doğru mu yapıyorum
Doğru Yapıyorsun.
Ben sadece 1 2 defa uğraştım öyle çünkü bütün krallığı fethetmen lazım dostum.
Onun içinde en az 250 300 Kıdemli askerinin olması lazım.

Doğru Yapıyorsun.
Ben sadece 1 2 defa uğraştım öyle çünkü bütün krallığı fethetmen lazım dostum.
Onun içinde en az 250 300 Kıdemli askerinin olması lazım.
ooo
oyunu sildim baştan başlıcam ya çok zor sürekli haydutlar yağmalıyor beni ve esir oluyorum

10 tane gönüllü topla, ufak çetelere saldır. F1 tuşuyla orduna yerinde beklemesini söyle, düşmanlarla 1vs5 at hepsini öldür. Zamanla paran ve ordunun seviyesi yükselecektir, askerlerin güçlenecekler. Ordun orta seviyelere gelince lordlardan görevler al para kazan.

Ben yeni kayıt oluşturduğumda böyle başlıyorum, kısa sürede çok güçlü ordum oluyor.

ooo
oyunu sildim baştan başlıcam ya çok zor sürekli haydutlar yağmalıyor beni ve esir oluyorum
Denedikçe tecrüben artacaktır.
Sürekli asker al ve talimciliğini geliştir böylece birliklerinle haydutların içinden geçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri