380.000 TL araba önerisi.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
773
Bütçem tam olarak 380.000 TL. Üstüne 1000 TL daha koymam çok zor. :( Bu fiyatlarda alabileceğim beni yolda üzmeyecek araçlar önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Tam olarak ne aradığına bağlı? Oto. düz mü ? Dizel benzin farkeder mi ticari olur mu?

Tam olarak ne aradığına bağlı? Oto. düz mü ? Dizel benzin farkeder mi ticari olur mu?
Ticari almayı düşünmüyorum. Onun dışında diğer bütün araçlar benim için okay.

Dün bu ilanı atmışlardı farklı bir konuya. Yakıt düşünmessen güzel arabadır.
Benzinli olarak attıklarım üsttekiler.
Daha uygun ilanlar var bu baya dolu o yüzden attım.
Ekstra olarak hatchback dizel golf, leon ve sedan olarak focuslara bakabilirsin.
Örnek olarak attım daha uygunları daha temizleri elbette bulunuyor.

Ekstra olarak hatchback dizel golf, leon ve sedan olarak focuslara bakabilirsin.
Kaldıysa 1.6 Dream corolla

Hocam valla arabayla ilgili konularda maşallahınız var. Connect ile ilgili konularımda da çok yardımcı olmuştunuz. Teşekkür ederim ilginiz için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence düşünebilirsin. Mesela bunun gibi. Yakıtı çok iyi diğer araçlara göre.

Hocam ticari olarak Ford Tourneo Connect aracımız var zaten. Sürgülü arabadan oldukça sıkıldık artık. Daha sedan, hatchback arabalar arıyoruz. Zaten ticaretle uğraştığımız için ticari araçlarda bizim için güç önemli. Şuan Tourne Connect aracımız var zaten onun Berlingo'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. 1 - 2 defa sürme şansım olmuştu Berlingo'yu. Direksiyonu çok aşırı tuhaf. Yolu tutuyor gibi bir his veriyor direksiyon ancak araba arkasını bırakmaya başlıyor.

Berlingo güzel araba gerçekten. 2015 modelini 1 yıl kullandım maşallahı vardı yarı yolda kalmadım, sanayi yüzü görmedim (yağ bakımı hariç) şükür.
Yakıt olarak da çok memnundum. Ticari olarak değerlendirilebilir. Ayrıca Doblo'lara da bir bakabilirsiniz düşünüyorsanız.

Şu arabalara bayılıyorum. Gayet seri 8 ileri hızlı bir vitesi var . Ama o arka koltuklar o kadar kötü ki. Uzun yolda hiç rahat edilmez.
He birde her yıl muayenesi var eksi yönü.
Yoksa çok güzel.

Berlingo güzel araba gerçekten. 2015 modelini 1 yıl kullandım maşallahı vardı yarı yolda kalmadım, sanayi yüzü görmedim (yağ bakımı hariç) şükür.
Yakıt olarak da çok memnundum. Ticari olarak değerlendirilebilir. Ayrıca Doblo'lara da bir bakabilirsiniz düşünüyorsanız.
Hocam ticari düşünmüyorum ve zaten Ford Connect sahibiyim. Ford'dan inip Doblo'ya binmekte fazla mantıklı olmaz gibi. :D

Hocam valla arabayla ilgili konularda maşallahınız var. Connect ile ilgili konularımda da çok yardımcı olmuştunuz. Teşekkür ederim ilginiz için.

Hocam ticari olarak Ford Tourneo Connect aracımız var zaten. Sürgülü arabadan oldukça sıkıldık artık. Daha sedan, hatchback arabalar arıyoruz. Zaten ticaretle uğraştığımız için ticari araçlarda bizim için güç önemli. Şuan Tourne Connect aracımız var zaten onun Berlingo'dan daha güçlü olduğunu düşünüyorum. 1 - 2 defa sürme şansım olmuştu Berlingo'yu. Direksiyonu çok aşırı tuhaf. Yolu tutuyor gibi bir his veriyor direksiyon ancak araba arkasını bırakmaya başlıyor.
Ne demek hocam.
Connectleri piyasanın ticarileriyle bir tutmamak lazım. Yakıt sıkıntı fakat ağırlığa rağmen gidişi yol tutuşu çok ayrı bir şey.
2011 berlingo vardı 92 hp olmasına rağmen gene iyi hızlanıyordu. Yol tutuşunu bilmiyorum çok uzun kullanmadım.
Doblo test edecektiniz ne oldu?

1.6 Dream Corolla akar hocam

220K idi sezon başlarında.
1.6 ise alınır ama 1.5 ise o para verilmez. Fiyatın eski bir tarihte olduğunu biliyorum ama o zaman için de verilmez.

Geri