razer blackwidow v3 yazılımı kurmadı

TwoQx

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar klavyeyi taktım yazılımı kurmadı kendimde yükledim ama kurmuyor yardım edebilir misiniz?

normalde klavyeyi takar takmaz yazılımı indirmesi laazım bende indirmedi
ben kendim manuel olarakta indiremedim
bende razer viper mini kullanıyorum ön girişe taktığımda indirme vs yapmadı arka girişe takınca yapmıştı ne alaka bilmiyorum ama dene istersen veya gir buradan dene bir daha

razer synapse 3ü indirip kuracaksın ? zaten kurduktan sonra tanıyor klavyeyi.
kurulmuyor hocam indirme linkini atabilir misiniz tekrar deneyyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende razer viper mini kullanıyorum ön girişe taktığımda indirme vs yapmadı arka girişe takınca yapmıştı ne alaka bilmiyorum ama dene istersen veya gir buradan dene bir daha
denedim kurulmuyor ya

hocam altta simgesi geliyor tekrar kapanıyor
Tamam sağdaki ses kısmının yanında olan ^ simgesine bas ordan üstüne tıklayınca açılması lazım. Eğer açılmıyorsa gir görev yöneticisine herhangi bir çalışan şeyin üstüne tıkla r basarak razerin bütün çalışan şeylerini sağ tık görevi sonlandır yaparak kapat. Sonra tekrar açtığında olması gerekiyor.

tamam sağdaki ses kısmının yanında olan ^ simgesine bas ordan üstüne tıklayınca açılması lazım
Tamam sağdaki ses kısmının yanında olan ^ simgesine bas ordan üstüne tıklayınca açılması lazım. Eğer açılmıyorsa gir görev yöneticisine herhangi bir çalışan şeyin üstüne tıkla r basarak razerin bütün çalışan şeylerini sağ tık görevi sonlandır yaparak kapat. Sonra tekrar açtığında olması gerekiyor.
orada da yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
nNack
Geri