kurmuyor derken nasıl yani anlamadımarkadaşlar klavyeyi taktım yazılımı kurmadı kendimde yükledim ama kurmuyor yardım edebilir misiniz?
normalde klavyeyi takar takmaz yazılımı indirmesi laazım bende indirmedikurmuyor derken nasıl yani anlamadım
razer synapse 3ü indirip kuracaksın ? zaten kurduktan sonra tanıyor klavyeyi.normalde klavyeyi takar takmaz yazılımı indirmesi laazım bende indirmedi
ben kendim manuel olarakta indiremedim
bende razer viper mini kullanıyorum ön girişe taktığımda indirme vs yapmadı arka girişe takınca yapmıştı ne alaka bilmiyorum ama dene istersen veya gir buradan dene bir dahanormalde klavyeyi takar takmaz yazılımı indirmesi laazım bende indirmedi
ben kendim manuel olarakta indiremedim
kurulmuyor hocam indirme linkini atabilir misiniz tekrar deneyyimrazer synapse 3ü indirip kuracaksın ? zaten kurduktan sonra tanıyor klavyeyi.
denedim kurulmuyor yabende razer viper mini kullanıyorum ön girişe taktığımda indirme vs yapmadı arka girişe takınca yapmıştı ne alaka bilmiyorum ama dene istersen veya gir buradan dene bir daha
Keyboard Support | Official Razer Support
Having problems with your Razer peripherals? Contact Razer Support or learn more about support topics that will help you with your Razer products.support.razer.com
kurulmuyor hocam indirme linkini atabilir misiniz tekrar deneyyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim kurulmuyor ya
hocam altta simgesi geliyor tekrar kapanıyor![]()
Cloud-Based Hardware Configuration - Razer Synapse 3 | Razer Europe
Bring your Razer gaming peripherals to the next level with Razer Synapse, featuring advanced macro capabilities, hybrid on-board and cloud storage, and more.www2.razer.com
Tamam sağdaki ses kısmının yanında olan ^ simgesine bas ordan üstüne tıklayınca açılması lazım. Eğer açılmıyorsa gir görev yöneticisine herhangi bir çalışan şeyin üstüne tıkla r basarak razerin bütün çalışan şeylerini sağ tık görevi sonlandır yaparak kapat. Sonra tekrar açtığında olması gerekiyor.hocam altta simgesi geliyor tekrar kapanıyor
tamam sağdaki ses kısmının yanında olan ^ simgesine bas ordan üstüne tıklayınca açılması lazım
orada da yokTamam sağdaki ses kısmının yanında olan ^ simgesine bas ordan üstüne tıklayınca açılması lazım. Eğer açılmıyorsa gir görev yöneticisine herhangi bir çalışan şeyin üstüne tıkla r basarak razerin bütün çalışan şeylerini sağ tık görevi sonlandır yaparak kapat. Sonra tekrar açtığında olması gerekiyor.
görev yöneticisinden kapatmayı deneorada da yok
uygulama kurulmuyorgörev yöneticisinden kapatmayı dene
kurulmuyordan kastığın ne acaba anlamadım ki ?uygulama kurulmuyor