Sizce şuan pc almalı mıyım?

yufuscuk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,450
Bir pc almak istiyorum maksimum bütçem 8 9k sizce şuan 1650 1650superli bir sistem mi almalıyım yoksa youtube kanallarının f/p sistemlerini mi beklemeliyim Abdullah Abi bu ay pc çıkaracak mı ve bazı diğer kanallar da çıkaracakmış pc hocası fln sizce bunları beklemelimiyim yoksa şimdi almalımıyım yani fiyatlar düşer mi? Yardımcı olursanız sevinirim:)

İleriye dönük apu sistem alabilirsin veya 1650li sistem bekleyebilirsin. Fırsat kovalayarak ucuza sistemde dizebilirsin.

İleriye dönük apu sistem alabilirsin veya 1650li sistem bekleyebilirsin. Fırsat kovalayarak ucuza sistemde dizebilirsin.
8 9k bandında apu almak hiç istemiyorum cidden 1650 desen gecenlerde 7kya vardı onu kaçırdım ama sizce bu fiyatlara rtx3050 gtx1660 1660super vb sistemler çıkarmı?

Yani bekle demek zor ama şu aralar fiyatlar düşüyor mining yüzünden belki martta FED faiz arttırırsa daha da düşebilir ama o zaman da dolar artabilir :D FED faizinden hemen önce alınırsa belki en ucuz sistem o zaman alınabilir.

Yani bekle demek zor ama şu aralar fiyatlar düşüyor mining yüzünden belki martta FED faiz arttırırsa daha da düşebilir ama o zaman da dolar artabilir :D FED faizinden hemen önce alınırsa belki en ucuz sistem o zaman alınabilir.
Ya bu eth fln da düşüyor eğer böyle düşmeye devam etse çok iyi olur ama ani bir yükseliş olursa naneyi yerim

Artık fiyatlar beklediğiniz gibi düşeceğini sanmıyorum ben 10.000 e imzamda ki sistemi alınca herkes ooo 10.000 e o verilir mi falan diyorlardı şimdi sıfırı uçuk fiyatlarda fırsat sistemleri takip edin derim

8 9k bandında apu almak hiç istemiyorum cidden 1650 desen gecenlerde 7kya vardı onu kaçırdım ama sizce bu fiyatlara rtx3050 gtx1660 1660super vb sistemler çıkarmı?
3050 hiç bekleme 1660 superde hiç bekleme 1660 da bekleme bence. çıkarsa 1660 çıkar o da ryzen 3 1200 3000 mhz 8 gb ram 256 gb kingston a400 ssd ile.

Artık fiyatlar beklediğiniz gibi düşeceğini sanmıyorum ben 10.000 e imzamda ki sistemi alınca herkes ooo 10.000 e o verilir mi falan diyorlardı şimdi sıfırı uçuk fiyatlarda fırsat sistemleri takip edin derim
Oha ya işte bizimkiler beklediler beklediler almadılar tam bu zamanda almayı planladılar sağolsunlar

hayat daha geçen gün 2. el gtx 750ti lı sistem alan adama güzel.

biraderim eğer türkiye'de yaşıyorsan ve bir şey almak istiyorsan hemen alacaksın yok 2 ay sonra fiyat düşer mi indirime girer mi diye düşünme çünkü ikisi de olmayacak ne almak istiyorsan şimdi al çünkü yarın daha pahalı olacak.

biraderim eğer türkiye'de yaşıyorsan ve bir şey almak istiyorsan hemen alacaksın yok 2 ay sonra fiyat düşer mi indirime girer mi diye düşünme çünkü ikisi de olmayacak ne almak istiyorsan şimdi al çünkü yarın daha pahalı olacak.
Ağlıyacam ya alamadım bi pc hala

Ben olsam almazdım ya da ikinci ele yönelirdim. Bu fiyatlara bu sistemler gerçekten çok yazık.

3050 hiç bekleme 1660 superde hiç bekleme 1660 da bekleme bence. çıkarsa 1660 çıkar o da ryzen 3 1200 3000 mhz 8 gb ram 256 gb kingston a400 ssd ile.
Rtx3050 4k 5k bandında olacak deniyordu sevinmiştim dedim uyguna sistemler çıksr ertesi gün 9k 10k olacağı söylendi etraftaki eşyaları tekmelemeye basladım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam almazdım ya da ikinci ele yönelirdim. Bu fiyatlara bu sistemler gerçekten çok yazık.
Cidden ya alamayacağım sanırım alsamda bu kadar parayı böyle bir sisteme vermek istemiyorum abi ne güzel zamanında 7000tlye rtx2060lı sistemler vardı onları kolaylıkla alabilirdim offff

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,341
Üyeler
197,436
Son üye
balya
Geri