Kasamdan gelen bu ses nedir?

Reaksiyon skoru
144
Kasamdan bazen bu ses geliyor fan sesini demiyorum, videoyu izlerken sesi duyacaksınız. Kamerayı PSU tarafına koyup çektim ses aynı bu beni rahatsız etmiyor ama kaynağını öğrenmek istiyorum.

Anakart : GİGABYTE a320m s2h
işlemci : AMD ryzen5 1600af
ekran kartı : SAPPHİRE marka AMD rx570 4gb tek fanlı
ram : 16gb - 8gb GEIL AMD edition 3000mhz, 8gb XPG 3000mhz
Ssd : WD GREEN 240gb
kasa : POWER BOOST vk-p1900b
Psu : POWER BOOST 500w

Video :

Kasamdan bazen bu ses geliyor fan sesini demiyorum, videoyu izlerken sesi duyacaksınız. Kamerayı PSU tarafına koyup çektim ses aynı bu beni rahatsız etmiyor ama kaynağını öğrenmek istiyorum.

Video :
Fan rulman sesi olabilir

fan dan dediniz ya kasada çünkü baya var fan hangisi olduğunu afalladım, bir sorun yaratır mı bana?
Eğer rulman sesiyse bir sorun yaratmaz ama tabii ki burdan ses dinlemeyle soruna çözüm bulunmaz eğer ses artarsa dikkat etmelisin

Ekran kartı yük altındayken mi yapıyor yoksa devamlı bu sesi duyuyor musunuz ?

Coil whine sesine baktım da bu sese benzemiyor onun çok tiz ve rahatsız ediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazen duyuyorum
Hocam size önerebileceğim güzel ve etkili bir yöntem var :) Bu sesi duyduğunuzda kasanın kapağını açın ve fanları tek tek elinizle durdurun. Fan sesi ise zaten kendini direk belli edecektir. Önce kasa fanlarından başlayın, sonra işlemci ve ekran kartı. Merak etmeyin parmağınızla durdurmanızın bir zararı olmayacaktır.

Video :
Psu'dan geliyor olabilir.Sorun harici psu değişmenizi öneririm eğer yanlış hatırlamıyorsam o psular baya kötü deniyordu.

Psu'dan geliyor olabilir.Sorun harici psu değişmenizi öneririm eğer yanlış hatırlamıyorsam o psular baya kötü deniyordu.
500w bu sistemi besler mi?
Şimdi yeni PSU alsam sorun PSU da değilse psu elimde kalacak
Sorunun psudan olmamasını nasıl anlarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam size önerebileceğim güzel ve etkili bir yöntem var :) Bu sesi duyduğunuzda kasanın kapağını açın ve fanları tek tek elinizle durdurun. Fan sesi ise zaten kendini direk belli edecektir. Önce kasa fanlarından başlayın, sonra işlemci ve ekran kartı. Merak etmeyin parmağınızla durdurmanızın bir zararı olmayacaktır.
Hocam korkuyorum bir şey olurmu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,782
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri