şöyle hocam mesela 3000 mhz kullanırken 2 slot olunca 2*3000 gibi oluyor bildiğim kadarıylaMerhabalar crucial ballistix 8gb cl15 3000 mhz ramim var bunun yanına +8 aynısından birde seagate barracuda 1 tb hdd yada 2 tb hdd alacağım ekran kartım gt1030 2gb işlemcim r5 1600 af ne gibi bir performans artışı olur
Oda güzel ama teknoloji kanalları genellikle 2x8 öneriyor ayrıca sistemi rahatlattığıda ap açık ortada fakat benim sorum ets de sistemimle maks 40 fps i gördüm yeni ramle kaçı görebilirimPerformans arttırdığını söyleseler de ben malesef inanmıyorum. Şimdi üstüme çullanmayın. Ben tek kanal ram kullanmayı seviyorum. Zaten oyunda oynamıyorum. Ama ben 16x2 öneririm her daim olursa. Ama 8x2 alacağına direk 16x1 al ileride bir 16gb daha al günü kurtar şeklinde bakıyorum ben. Sonuçta alırken asırlık kullanıyoruz. Haliyle tek slot alıp geliştirmek daha mantıklı geliyor bana.
eğer sizin gibi oyuna oynamayacak ise dediğiniz mantıklı ama hemen oynayacaksa 8*2 daha iyi performans verir internette var videoları tek slot vs çift slot ram olarak.Performans arttırdığını söyleseler de ben malesef inanmıyorum. Şimdi üstüme çullanmayın. Ben tek kanal ram kullanmayı seviyorum. Zaten oyunda oynamıyorum. Ama ben 16x2 öneririm her daim olursa. Ama 8x2 alacağına direk 16x1 al ileride bir 16gb daha al günü kurtar şeklinde bakıyorum ben. Sonuçta alırken asırlık kullanıyoruz. Haliyle tek slot alıp geliştirmek daha mantıklı geliyor bana.
Ama 8x2 olunca eğer 2 slotlu ise dolucak ve bu seferde geliştirme zor olacak. Zamanında 4x2 yaptıklarındaki mantık ortaya çıkacak. Yetmeyecek ve elinde kalıcak ramler. İşte bu yüzden çift slotu sevemiyorum.eğer sizin gibi oyuna oynamayacak ise dediğiniz mantıklı ama hemen oynayacaksa 8*2 daha iyi performans verir internette var videoları tek slot vs çift slot ram olarak.
4 slot anakart candırAma 8x2 olunca eğer 2 slotlu ise dolucak ve bu seferde geliştirme zor olacak. Zamanında 4x2 yaptıklarındaki mantık ortaya çıkacak. Yetmeyecek ve elinde kalıcak ramler. İşte bu yüzden çift slotu sevemiyorum.
Ama ben yinede tek kanal 16gn rame daha bir sempati duyuyorum. Haliyle ben 4 kanal bile olsa 16x4 yapmaya zorlarım.4 slot anakart candır![]()
Ama ben yinede tek kanal 16gn rame daha bir sempati duyuyorum. Haliyle ben 4 kanal bile olsa 16x4 yapmaya zorlarım.