Windows 11'e geçmeli miyim?

PLUTO

80+
Reaksiyon skoru
8
Sistemim güçlü değil sürekli Windowsun bana gösterdiği ''Windows 11 güncellemesini alın'' bildirimlerinden kafam karıştı.Laptopum Casper F650 yani içinde i5 8250U,MX 130 2GB ,8GB RAM ve 240 GB sata ssd.Herhangi bir performanskaybı,fazla kullanım veya başkalarını yaşar mıyım.

Geç kardeşim geç.

Geç kardeşim geç.
La havale diyorum her Windows 11 geçmelimiyim diyenlere her seferinde. Geçeceksen geç niye soruyorlar inatla hala daha anlamadım gitti.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama geçmezsen daha iyi olur.

Sana kalmış performans kaybı yaşamazsın stabilite olarak 10dan daha iyi olduğu belirtilmiştir

Sana kalmış performans kaybı yaşamazsın stabilite olarak 10dan daha iyi olduğu belirtilmiştir
Ben daha 4 5 ay daha geçilmesini önermiyorum. Haziran'da belki geçilebilir. Ama tabi kendi keyfi bilir isterse geçsin. Ben sızdırılmış sürümden itibaren kullandım i5 11400f ile sorun yaşamadım.

Forumun klasiği oldu artık bıkmadınızmı
TP de bundan geçilmiyor.

Ben daha 4 5 ay daha geçilmesini önermiyorum. Haziran'da belki geçilebilir. Ama tabi kendi keyfi bilir isterse geçsin. Ben sızdırılmış sürümden itibaren kullandım i5 11400f ile sorun yaşamadım.

TP de bundan geçilmiyor.
TP gene iyi ama da da suyu çıktı

TP gene iyi ama da da suyu çıktı
Ben aslında çok fazla görmedim. Hele bir zamanlar arka arkaya 4 5 tane win 11 konusu görmüştüm. Ahh TP de aktif olduğum zamanlar. Neyse 4 marta kadar burdayım artık 😂

Bir haftada neredeyse mesaj sayımı baya arttırdım. TP de yaklaşık 6k idi ama.

Ama beni sevmiyorlar pek orası ayrı. Galiba burada da durum aynı.

Ben aslında çok fazla görmedim. Hele bir zamanlar arka arkaya 4 5 tane win 11 konusu görmüştüm. Ahh TP de aktif olduğum zamanlar. Neyse 4 marta kadar burdayım artık 😂

Bir haftada neredeyse mesaj sayımı baya arttırdım. TP de yaklaşık 6k idi ama.

Ama beni sevmiyorlar pek orası ayrı. Galiba burada da durum aynı.
Ben çok tp ye girmiyorum burası daha iyi geliyo

Ben çok tp ye girmiyorum burası daha iyi geliyo
Ben ban yiyene kadar TP den çıkmıyordum. Hele birde 2018 kayıtlı hesap off ne eskilerden kalma havası vardı anlatamam.
Ki burada bile senden eskiyim.

Geçen bir yorum görmüştüm bazı oyunlarda hata verdiğine dair ama yine en iyisi kendi araştırman

Öncelikle hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Ancak her ne kadar dediğiniz gibi sorduğum soru çok sorulan ve cevapları olan bir soru ancak bir sıkıntı var.Ben bu konuyu açmadan önce hem İngilizce hem Türkçe şekilde araştırma yaptım,yaptığım araştırmalardı bu soruyu soran kişinin sistem özellikleri benim sistem özelliklerimden iyidi benim takıldığım konu bu idi.Neden bu böyle yazıdğınızı anlıyorum.

Önerim ;
Windows 10'u program ile test et(Test sonuçlarının Ekran fotosunu al) sonra sıfırdan kurulum ile windows 11 i test et ve sonuçlar doğrultusunda karar ver biz burada windows 21 kur desek bile boşa çünkü donanım ile alakalı.
Önerdiğim test yazılımları ;

Crystal Disk Mark (ssd hız testi yazılımı.)
3DMark (Grafik Kartı Test yazılımı)
Geekbench 5 (Cpu Test Yazılımı)

Bunları uyguladıktan sonra sonuçları bizimle paylaşırsan seviniriz.

Geri