Yardım PSU Değil Traktör Motoru Takmışım

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,165
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde PC nin iki defa açılmadığını söylemiştim PSU bozuk olabilir ihtimalini söylemiştiniz. PSU da henüz sıfır neredeyse sistemimi yeni değiştirdim. Her neyse RAM leri söktüm slotlari değiştirdim. Kasada statik elektirik olabilir diye PSU'yu tuşundan kapatıp power tuşuna üst üste basıp elektriğide boşalttım. Sorun düzeldi 2 gündür yaşamıyorum, bu kezde PSU fanımdan Traktör Motoru gibi ses geliyor. Nasıl hallediliyor PSU sesi ? İnanilmaz boyutta bi ses hani gerçekten traktör moturu gibi bir de masa titriyor. Sistemi 1 aydır sorunsuz kullandım PSU dan kaynaklanan sorunlar çıkmaya başladı. PSU nun fanina bakmak adına içini açmıştım. Umarım garantiden çıkarmıyordur. Çıkarmıyorsa garantiye yollayacağım bilen var mı ? (İtopyadan alındı.)

Hocam Ekran Kartı ile karıştırdıniz galiba?
vidalarda etiket yoktu zaten buyuk corsair logosunun etiketi oluyor modeli ile birlikte bri etiket. O etiketin altindaydi vidalar o etiketleri kaldirip geri yapıştırdım. Bu kadar ince detaylara bakiyorlar mi gercekten 1 aylik psu dan traktör sesi geliyor

Servis PSU nun söküldüğünü çok rahatlıkla anlar ve garanti dışı bırakır. 1 aylık PSU yu hangi akla hizmet kendiniz söktünüz merak ediyorum...

göndereceğim ancak garantiden çıktıysa geri gelmesi rahat 20 gun sürecektir bosu bosuna 20 gun psusuz kalmayim
Garantidekilerin insiyatifine de bağlı bazıları önemsemiyor

Servis PSU nun söküldüğünü çok rahatlıkla anlar ve garanti dışı bırakır. 1 aylık PSU yu hangi akla hizmet kendiniz söktünüz merak ediyorum...
fan sesi olduğundan ötürü pc yi monte ederken fan boşluğundan iceriye herhangi bir vida düşürdüm mü ihtimaline dayanarak acip icini kontrol ettim ardindan duzgunce kapattim. Garanti ile ugrasmak istemedim cunku. Bi cok isimi PC den yapiyorum. Yolladigimiz urun en az 20 gunde geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantidekilerin insiyatifine de bağlı bazıları önemsemiyor
bi itopyayi arayip gonderecegim yarin umarim bir sorun cikartmazlar verdigimiz paraya yazik bi aylik psu daha corsair birde tum ekipmanlarimda kullandigim marka teknoloji şans işi

fan sesi olduğundan ötürü pc yi monte ederken fan boşluğundan iceriye herhangi bir vida düşürdüm mü ihtimaline dayanarak acip icini kontrol ettim ardindan duzgunce kapattim. Garanti ile ugrasmak istemedim cunku. Bi cok isimi PC den yapiyorum. Yolladigimiz urun en az 20 gunde geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi itopyayi arayip gonderecegim yarin umarim bir sorun cikartmazlar verdigimiz paraya yazik bi aylik psu daha corsair birde tum ekipmanlarimda kullandigim marka teknoloji şans işi
Tamamen şans işi. Geçen sene aldığım ekran kartı 3.5 ayda bozuldu. 9 aydır boş yatıyor kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,285
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri