RX 6600xt mi RTX 3060 mı

rx6600xt al. ama amd sevmiyorsan 3060 ta alma bence biraz daha biriktir 3060 ti al

Asrock phantom ya da challenger var daha iyidir bu civarlarda. Bence hala 3060
Hocam 3060 da tek fanlıya param yetiyo sadece 10 binin üstüne çıkamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

forumda amd öneririm ama ben nvidiacıyım :D. Ben kendime almış olsaydım 3060 alırdım. Ama konu sahibi 6600xt almalı.
Agam 3060 ın tek fanlısıyla 6600xt nin 3 fanlı RGB alabiliyorsun

Son düzenleme:

farkındayım bundan dolayı 6600xt öneriyorum.

6600xt phantom d alabilirsen al 2. sayfada linki vardı alamıyorsan direkt al bunu geç.

6600xt phantom d alabilirsen al 2. sayfada linki vardı alamıyorsan direkt al bunu geç.
Agam ben bu xfx i araştırdımda Türkiye'de garanti servisi yokmuş incehesap falan diyen var ama oda direk xfx değil yani kesin bişey yok o yüzden xfx ürünü alınmaz asrock güzel marka ama garanti servisi varmı Türkiye de acaba @SIR_INDO_SCARF

Agam ben bu xfx i araştırdımda Türkiye'de garanti servisi yokmuş incehesap falan diyen var ama oda direk xfx değil yani kesin bişey yok o yüzden xfx ürünü alınmaz asrock güzel marka ama garanti servisi varmı Türkiye de acaba @SIR_INDO_SCARF
Bilmiyorum varmı.

Çift fanlıyla 3 fanlı aradında 300 TL fark var değermi
Kesinlikle değer.

Oksid firması ile görüşün.

Geri