V4.5 ALDIM H.O MU G.O MU

Keşke ölsem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
190
yetiştim stokta olduğu için hemen aldım normalde beylikdüzü mağazasından alacaktım internetten aldım almak isteyenler için babam mağazanın ordaymış sıra fln yokmuş alacak varsa şimdiden alsın

hayırlı olsun tabii ki de

Hayırlı olsun, İşlemci + Kasa 5K zaten, gerisi bedavaya geldi.

yetiştim stokta olduğu için hemen aldım normalde beylikdüzü mağazasından alacaktım internetten aldım almak isteyenler için babam mağazanın ordaymış sıra fln yokmuş alacak varsa şimdiden alsın
Hooo

durumunuz normal ekran kartlı pc ye yetmiyorsa hayırlı olsun ama ekran kartlı pc alma imkanın varsa g.o benim fikrim herkesin fikri farklı olabilir

durumunuz normal ekran kartlı pc ye yetmiyorsa hayırlı olsun ama ekran kartlı pc alma imkanın varsa g.o benim fikrim herkesin fikri farklı olabilir
maalesef az bir bütçem vardı bende direk aldım gönül isterdiki ekran kartlı bir sistem alalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun diğenlere çok teşekkür ederim ellerim titriyor aşırı mutluyum

h.o işlemci kasa psu zaten 5k yapıyor hemen hemen üstüne ilerde kartta takabileceğin bir sistem

Geri