Kablonet Fiber İyi mi?

uydu3

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,572
kablonet.png

Bulunduğum yerde fiber mi var yani ve ne kadar hız alırım bunları nasıl anlarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@alpolojix

Geçen bir rehber vardı forumda kablonet ile alakalı, orada sanırım 1000/100 alabileceğini söylüyordu. Ben olsam net geçerdim, malesef benim oturduğum şehirde Kablonet bile yok

Geçen bir rehber vardı forumda kablonet ile alakalı, orada sanırım 1000/100 alabileceğini söylüyordu. Ben olsam net geçerdim, malesef benim oturduğum şehirde Kablonet bile yok
Eğer öyleyse baya iyi bendede gözükmüyordu eskiden

GPON destekleyen bölgelerde 1000/100 alabilir normal altyapılarda 100/20 max.

Alıntıyı görüntüle
Bulunduğum yerde fiber mi var yani ve ne kadar hız alırım bunları nasıl anlarım

@alpolojix
Ben 8 senedir kullanıyorum zaten memnun olmasam 8 senedir kullanmam hala kullanıyorum rehberim var ve her sorununuza yardımcı oluyorum.

Bende de kablonet fiber altyapısı var. Ya Türknet VDSL 100/8 ya da kablonet fiber geçeceğim kararsızım

Ankara Kızılcahamam
Gpon yok o zaman ama eğer yeni gözüküyorsa altyapın yenidir ve hiç sorun yaşamazsın bence geç devlete bağlı olduğu için eğer sorunun karşısında çözülmezse btk devreye giriyor çözdürene kadar bu başka hiçbir şirkette yok.

Yaklaşık 6 aydır kablonet kullanıyorum. 100mbit hızım var ve çok memnunum. Sadece akşam saat 19.00 - 24 arası hız düşüyor. O da 25 mbite düşüyor. O saattlerde evde tvden netflix, tabletten youtube ve pc açıkken bile hızda bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi pahalandı ben aldığımda aylık 110 liraydı ama şimdi aynı pek 200 lira galiba. Ben 2 senelik taahhüt yapmıştım. Türk telekom adsl den kablonete geçince sanki dünya değiştirmiş gibi olmuştum. Pakette ayrıca tv izleme paketi de var. Tavsiye ederim.

Yaklaşık 6 aydır kablonet kullanıyorum. 100mbit hızım var ve çok memnunum. Sadece akşam saat 19.00 - 24 arası hız düşüyor. O da 25 mbite düşüyor. O saattlerde evde tvden netflix, tabletten youtube ve pc açıkken bile hızda bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi pahalandı ben aldığımda aylık 110 liraydı ama şimdi aynı pek 200 lira galiba. Ben 2 senelik taahhüt yapmıştım. Türk telekom adsl den kablonete geçince sanki dünya değiştirmiş gibi olmuştum. Pakette ayrıca tv izleme paketi de var. Tavsiye ederim.
Aynen tam onu diyecektim baya pahalıymış bakmamıştım

Aynen tam onu diyecektim baya pahalıymış bakmamıştım
165 tl ye yayın vs 100 mbps sınırsız internet var hız düşmüyor aslında pahalı değil almış olacağın hizmet fiber maliyetli .

üstte yazanları okumadan yorum yapıyorum ben 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım arada bir kesinti yaşanıyor fakat bunlar göz ardı edilebilecek şeyler binanızda eğer altyapı bulunuyorsa ttnet ya da diğerlerine göre kat kat iyi tabi eğer altyapı varsa.

Geri