uydu3
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,572
Bulunduğum yerde fiber mi var yani ve ne kadar hız alırım bunları nasıl anlarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@alpolojix
Eğer öyleyse baya iyi bendede gözükmüyordu eskidenGeçen bir rehber vardı forumda kablonet ile alakalı, orada sanırım 1000/100 alabileceğini söylüyordu. Ben olsam net geçerdim, malesef benim oturduğum şehirde Kablonet bile yok
GPON destekleyen bölgelerde 1000/100 alabilir normal altyapılarda 100/20 max.Geçen bir rehber vardı forumda kablonet ile alakalı, orada sanırım 1000/100 alabileceğini söylüyordu. Ben olsam net geçerdim, malesef benim oturduğum şehirde Kablonet bile yok
Ben 8 senedir kullanıyorum zaten memnun olmasam 8 senedir kullanmam hala kullanıyorum rehberim var ve her sorununuza yardımcı oluyorum.Alıntıyı görüntüle
Bulunduğum yerde fiber mi var yani ve ne kadar hız alırım bunları nasıl anlarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@alpolojix
forum.donanimarsivi.com
Nerede oturuyorsun?Bunu nasıl öğrenebilirim
Gpon yok o zaman ama eğer yeni gözüküyorsa altyapın yenidir ve hiç sorun yaşamazsın bence geç devlete bağlı olduğu için eğer sorunun karşısında çözülmezse btk devreye giriyor çözdürene kadar bu başka hiçbir şirkette yok.Ankara Kızılcahamam
Aynen tam onu diyecektim baya pahalıymış bakmamıştımYaklaşık 6 aydır kablonet kullanıyorum. 100mbit hızım var ve çok memnunum. Sadece akşam saat 19.00 - 24 arası hız düşüyor. O da 25 mbite düşüyor. O saattlerde evde tvden netflix, tabletten youtube ve pc açıkken bile hızda bir sıkıntı yaşamadım. Şimdi pahalandı ben aldığımda aylık 110 liraydı ama şimdi aynı pek 200 lira galiba. Ben 2 senelik taahhüt yapmıştım. Türk telekom adsl den kablonete geçince sanki dünya değiştirmiş gibi olmuştum. Pakette ayrıca tv izleme paketi de var. Tavsiye ederim.
165 tl ye yayın vs 100 mbps sınırsız internet var hız düşmüyor aslında pahalı değil almış olacağın hizmet fiber maliyetli .Aynen tam onu diyecektim baya pahalıymış bakmamıştım