Jony Case
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,381
Ailemi parca parca ya ikna edemiyorum ya.Fırsatları , indirimleri takip edip benim gibi parça parça toplayabilirsin ama hazır sistem biraz zor o fiyata.
Ailemi parca parca ya ikna edemiyorum ya.Fırsatları , indirimleri takip edip benim gibi parça parça toplayabilirsin ama hazır sistem biraz zor o fiyata.
Eğer daha fazla para vermek istiyorsan sen bilirsin ama kimsenin daha fazla para verip daha düşük bir model tercih edeceğini düşünmüyorum. Hem en sağlıklısı budur. Babana gösterebilirsin bu yazdığımı. Şuan yeni bilgisayar almak isteyen herkes ya parça parça toplanmış ve indirimli hazır sistemlere ya da parça parça almaya yöneliyor. Gidip bir markadan veya bilgisayarcıdan kazık ve kalitesiz sistem alma dönemi bitti artık.Ailemi parca parca ya ikna edemiyorum ya.
Hocam Toplama bilgisayara izin var. Parça parça yok. Nasıl yapıcaksın diyorlarEğer daha fazla para vermek istiyorsan sen bilirsin ama kimsenin daha fazla para verip daha düşük bir model tercih edeceğini düşünmüyorum. Hem en sağlıklısı budur. Babana gösterebilirsin bu yazdığımı. Şuan yeni bilgisayar almak isteyen herkes ya parça parça toplanmış ve indirimli hazır sistemlere ya da parça parça almaya yöneliyor. Gidip bir markadan veya bilgisayarcıdan kazık ve kalitesiz sistem alma dönemi bitti artık.
knk Banada yapamazsın diyiyorlardı sonra Siz bana hiç güvenmiyorsunuz falan dedim ağlıyormuş gibi yaparak Tamam dediler =PHocam Toplama bilgisayara izin var. Parça parça yok. Nasıl yapıcaksın diyorlar
Hazır sistem içindeki parçalardan daha iyisini aynı fiyata alabilirim de.Hocam Toplama bilgisayara izin var. Parça parça yok. Nasıl yapıcaksın diyorlar
Dedim parca parca daha uygun diye.Hazır sistem içindeki parçalardan daha iyisini aynı fiyata alabilirim de.
Iyimisknk Banada yapamazsın diyiyorlardı sonra Siz bana hiç güvenmiyorsunuz falan dedim ağlıyormuş gibi yaparak Tamam dediler =P
Bende 850 evo var 2 yıldır canını okudum diskin anca yeni yeni düşüyor yazma hızı, fakat rapid modunda kullandığım için hissedilmiyor düşüş(yanlış bilmiyorsam rapidi açınca SSD bir miktar RAM kullanıyor önbellek olarak), resimlere ekledim rapid açık ve kapalı sonuçlarıLaptopum 8 aylık ancak SSD nin yazma hızı düşük. Sebebi ne olabilir?

4 gb ramim var zatenBende 850 evo var 2 yıldır canını okudum diskin anca yeni yeni düşüyor yazma hızı, fakat rapid modunda kullandığım için hissedilmiyor düşüş(yanlış bilmiyorsam rapidi açınca SSD bir miktar RAM kullanıyor önbellek olarak), resimlere ekledim rapid açık ve kapalı sonuçları
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1Sana sorunlu denk gelmiştir.
Bir dakika. 128GB Falan 860EVO Yok?
Ne muhabbet dönmüş, bir de ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 gb ramim var zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1
tamam yanlış söylemişim, ama düşüşün sebebi nedir?![]()
Samsung PM871b M.2 128 GB SSD SATA 3 MZNLN128HAHQ-00000 - Nanokatalog
Solid State Disk SSD MZNLN128HAHQ-00000 Samsung PM871b M.2 128 GB SSD SATA 3 incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Olamaz mı?Samsung da sorun mu ?Ne!
amazon reklamı cıkıyomus yeni farkettim 860 evo olarak![]()
Samsung PM871b M.2 128 GB SSD SATA 3 MZNLN128HAHQ-00000 - Nanokatalog
Solid State Disk SSD MZNLN128HAHQ-00000 Samsung PM871b M.2 128 GB SSD SATA 3 incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com