Neler Yeni

Samsung SSD Düşük Yazma Hızı

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ailemi parca parca ya ikna edemiyorum ya.
Eğer daha fazla para vermek istiyorsan sen bilirsin ama kimsenin daha fazla para verip daha düşük bir model tercih edeceğini düşünmüyorum. Hem en sağlıklısı budur. Babana gösterebilirsin bu yazdığımı. Şuan yeni bilgisayar almak isteyen herkes ya parça parça toplanmış ve indirimli hazır sistemlere ya da parça parça almaya yöneliyor. Gidip bir markadan veya bilgisayarcıdan kazık ve kalitesiz sistem alma dönemi bitti artık.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Eğer daha fazla para vermek istiyorsan sen bilirsin ama kimsenin daha fazla para verip daha düşük bir model tercih edeceğini düşünmüyorum. Hem en sağlıklısı budur. Babana gösterebilirsin bu yazdığımı. Şuan yeni bilgisayar almak isteyen herkes ya parça parça toplanmış ve indirimli hazır sistemlere ya da parça parça almaya yöneliyor. Gidip bir markadan veya bilgisayarcıdan kazık ve kalitesiz sistem alma dönemi bitti artık.
Hocam Toplama bilgisayara izin var. Parça parça yok. Nasıl yapıcaksın diyorlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam Toplama bilgisayara izin var. Parça parça yok. Nasıl yapıcaksın diyorlar
knk Banada yapamazsın diyiyorlardı sonra Siz bana hiç güvenmiyorsunuz falan dedim ağlıyormuş gibi yaparak Tamam dediler =P

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar

NBatuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
NBatuhan
Laptopum 8 aylık ancak SSD nin yazma hızı düşük. Sebebi ne olabilir?
Bende 850 evo var 2 yıldır canını okudum diskin anca yeni yeni düşüyor yazma hızı, fakat rapid modunda kullandığım için hissedilmiyor düşüş(yanlış bilmiyorsam rapidi açınca SSD bir miktar RAM kullanıyor önbellek olarak), resimlere ekledim rapid açık ve kapalı sonuçları
Screenshot_1.pngScreenshot_2.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Ne muhabbet dönmüş, bir de ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende 850 evo var 2 yıldır canını okudum diskin anca yeni yeni düşüyor yazma hızı, fakat rapid modunda kullandığım için hissedilmiyor düşüş(yanlış bilmiyorsam rapidi açınca SSD bir miktar RAM kullanıyor önbellek olarak), resimlere ekledim rapid açık ve kapalı sonuçları
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
4 gb ramim var zaten :D

Sana sorunlu denk gelmiştir.

Bir dakika. 128GB Falan 860EVO Yok?
ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ne muhabbet dönmüş, bir de ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1

4 gb ramim var zaten :D

ben ssdmin aygıt yöneticisindeki adı yazınca samsung evo 860 cıkıyordu alısverişte modeli :samsung mznln128hahq-000h1

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,401
Üyeler
163,308