Dostlar acil yardim edermisiniz hp garanti

amuhtar

80+
Reaksiyon skoru
42
Bütçe
50
Merhaba dostlar 1 yil once mediamarkt tan hp omen 600 mouse aldim cift tiklama ve joyistick inde sorun oldu garantiye verdim garantiden degisim cikti sonra mediamarkt urunumu bana verip senin ariyip istemen lazim dedi bende arayip istedim ve bana hp vector mouse yolladilar arayip alt model oldugunu istemedigimi soyledim onlwrda o zaman faturadaki fiyat iadesi yapalim dedi ben ne yapmaliyim tuketici mahkemesine basvurmalimiyim lutfen yardim edermisiniz faturadaki fiyat 224 tl

Eğer stoklarında varsa şikayet edebilirsin. Ve kesinlikle alırsın. Eğer stoklarında yoksa para iadesi yapma durumları olabiliyor.
Mağazaya bak stok varsa kesinlikle şikayet et. Gönderdikleri fare kutusunu açma.

Eğer stoklarında varsa şikayet edebilirsin. Ve kesinlikle alırsın. Eğer stoklarında yoksa para iadesi yapma durumları olabiliyor.
Mağazaya bak stok varsa kesinlikle şikayet et. Gönderdikleri fare kutusunu açma.
Acmadim zaten hpnin kendi sitesinemi bakayim baska siteyemi baska sitede var

stok yok diye biliyorum o mouse takip etmiştim bir ara 600 yerine 400 olanı var yani para iadesi yapabilirler büyük ihtimal

stok yok diye biliyorum o mouse takip etmiştim bir ara 600 yerine 400 olanı var yani para iadesi yapabilirler büyük ihtimal
Evet para iadesi yapiyolarda ama faturadaki fiyat yapacagiz diyolar 224tl yanlis degilmis sizce 1 yil inceki fiyatla simdikileri bir degilki

Evet para iadesi yapiyolarda ama faturadaki fiyat yapacagiz diyolar 224tl yanlis degilmis sizce 1 yil inceki fiyatla simdikileri bir degilki
mediamarkta göz gezdir üstüne biraz ekleyip daha güzel bir mouse bulabilirsen onu al istersen konuş kabul ederlerse

Yani adamlarmi hakli parami alip kenarami cekilmeliyim yokda ustunr dusmelimiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,225
Üyeler
196,917
Son üye
bilmiyom01
Geri