Sıvı soğutma önerisi

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
28
Reaksiyon skoru
12,046
Son düzenleme:
Ufaktan biraz araştırdım kaliteli ve güzel diyorlar. Pompa ve fanda vs. Ses çıkmıyor Muş. Var mı kullanip sorun yaşayan?
Ayrıca 1300 TL ye başka öneriniz var mı?

Not: bu siteden peşin fiyatına 6 taksitle alacağım.
Alınmaz. Performansı çok kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu karta Peşin taksit var

11400f için 240 lık sıvı soğutucuya gerek yok. Tek fanlı 120 lik bişey fazla bile gelir. Benim tavsiyem ya 120 lik soğutucuyu 500TL civarına al, yada 300TL civarına snowman t6 ultra al geç.

Alınmaz. Performansı çok kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu karta Peşin taksit var
Bunu neye göre önerdin, kullanan tanıdığın vs. Var mı?
11400f için 240 lık sıvı soğutucuya gerek yok. Tek fanlı 120 lik bişey fazla bile gelir. Benim tavsiyem ya 120 lik soğutucuyu 500TL civarına al, yada 300TL civarına snowman t6 ultra al geç.
İçimde kaldı su kasaya bir 240 lik takayim

11400f e mi sıvı soğutma alacaksın?

Bunu neye göre önerdin, kullanan tanıdığın vs. Var mı?

İçimde kaldı su kasaya bir 240 lik takayim
Sen bilirsin istiyorsan tak tabi :) Ben kullanıyorum, 5600x için 120 lik sıvı soğutma.

sivi sogutmada markaya onem verin performax gibi markalardan sivi sogutma alirsaniz su sizdirmasi durumunda garantiye yazdiginizda kendinize muhattap bulamazsiniz id cooling ise su sizdirmasi durumunda kendi urunlerinden dolayi olabilecek olasi bir problemde butun sistemin masrafini karsiliyor

cougar aqua onerebilecegim bir urun degil butce belirtirseniz daha iyi modeller onerebiliriz

sivi sogutmada markaya onem verin performax gibi markalardan sivi sogutma alirsaniz su sizdirmasi durumunda garantiye yazdiginizda kendinize muhattap bulamazsiniz id cooling ise su sizdirmasi durumunda kendi urunlerinden dolayi olabilecek olasi bir problemde butun sistemin masrafini karsiliyor

cougar aqua onerebilecegim bir urun degil butce belirtirseniz daha iyi modeller onerebiliriz
Ya kaliteli ürün almayacak ya da en azından kaliteli ürün alacak. 360xt gibi bir sıvı soğutma bile zaten sızdırma yapıyorsa pek iyi ürün olduğu söylenemez.

Geri