Sıvı soğutma önerisi

Ya kaliteli ürün almayacak ya da en azından kaliteli ürün alacak. 360xt gibi bir sıvı soğutma bile zaten sızdırma yapıyorsa pek iyi ürün olduğu söylenemez.
bunlarin hepsi neticede insan uretimi elbet hata olacaktir arctic de alsan corsair de alsan cooler master da alsan alpenföhn de alsan
onemli olan bir sorunla karsilastiginda para verdigin firmanin sana ne kadar iyi destek sunabildigi

Ufaktan biraz araştırdım kaliteli ve güzel diyorlar. Pompa ve fanda vs. Ses çıkmıyor Muş. Var mı kullanip sorun yaşayan?
Ayrıca 1300 TL ye başka öneriniz var mı?

Not: bu siteden peşin fiyatına 6 taksitle alacağım.
bu modeli tavsiye ederim çünkü 200w tdp desteği var 5900x gibi bir işlemciyi serin tutabiliyor birçok markanın 240mm'lik soğutmalarıyla kapışıyor

bunlarin hepsi neticede insan uretimi elbet hata olacaktir arctic de alsan corsair de alsan cooler master da alsan alpenföhn de alsan
onemli olan bir sorunla karsilastiginda para verdigin firmanin sana ne kadar iyi destek sunabildigi
O da zaten ürüne verdiğin para ile de orantılı aynı sogutmanin ıd cooling markalisi çok daha pahalı.
Harbi saçmalamışsın. En önemli ve bakılması gereken test ''normalised'' testleri ortada Arctic liquid freezer II ile kafa kafaya bir soğutucu.

T6 dediğim soğutucu zaten ml240r ile nerdeyse aynı. Birisi 270 TL diğeri 1000 kusur.
Noise-normalised-small.png

200 daha koy bunu al Nzxt sonuçta bir şey olacağını düşünmüyorum çevremde bunu 360ını kullanan var memnunlar

O da zaten ürüne verdiğin para ile de orantılı aynı sogutmanin ıd cooling markalisi çok daha pahalı.

T6 dediğim soğutucu zaten ml240r ile nerdeyse aynı. Birisi 270 TL diğeri 1000 kusur.
Alıntıyı görüntüle
Bu mantıkla dünyada ki herkesin T6 kullanması gerekiyor. Bak orada NH-D15 var senin mantığına göre NH-D15 ile T6 arasında 2 derece fark var?

Bu mantıkla dünyada ki herkesin T6 kullanması gerekiyor. Bak orada NH-D15 var senin mantığına göre NH-D15 ile T6 arasında 2 derece fark var?
Bir kere zaten kitgurunun milattan kalma testini atiyousn sorun 1 ikincisi t6 yi fazla kucuksuyosun soğutucunun 185w tdp si var. NH d15 in dengi de 234 de 200w var.

Bir kere zaten kitgurunun milattan kalma testini atiyousn sorun 1 ikincisi t6 yi fazla kucuksuyosun soğutucunun 185w tdp si var. NH d15 in dengi de 234 de 200w var.
Milattan önce? 1,5 yıl bile olmamış adamlar yayınlayalı.

Mesele burada sizin bilgisizliğiniz + doğrusunu gösteren olunca komik şekilde farklı cevaplar vermeniz. Biri çıkıp liquid freezer II 240 alıcam dese özellikle senin ilk cümlen ''çok iyi bir soğutucu'' olur şuan sana liquid freezer II 240 dengi performansta bir ürünü kanıtlarıyla ve testleriyle gösteriyorum bana kalkıp T6 diyorsun. Farkındaysan adam en F/P soğutucuyu istemiyor, sıvı soğutma istiyor.

Milattan önce? 1,5 yıl bile olmamış adamlar yayınlayalı.

Mesele burada sizin bilgisizliğiniz + doğrusunu gösteren olunca komik şekilde farklı cevaplar vermeniz. Biri çıkıp liquid freezer II 240 alıcam dese özellikle senin ilk cümlen ''çok iyi bir soğutucu'' olur şuan sana liquid freezer II 240 dengi performansta bir ürünü kanıtlarıyla ve testleriyle gösteriyorum bana kalkıp T6 diyorsun. Farkındaysan adam en F/P soğutucuyu istemiyor, sıvı soğutma istiyor.
Bende zaten yukarıda sıvı soğutma önerdim. Sen geldin bos boş sallamaya basladin bende cevabını verdim

tdp boş bişey niye o kadar önemsiyorsun ki

noctuanin tdpyi umursamadigi aciklamasi bile var

Bende zaten yukarıda sıvı soğutma önerdim. Sen geldin bos boş sallamaya basladin bende cevabını verdim
Aynen aynen ben sallamaya başladım :ROFLMAO:

Önce kötü, alma, tavsiye etmiyorum dediğin ürün hakkında bilgi sahibi ol ondan sonra millete tavsiye verirsin. Daha yorum yaptığın ürün hakkında fikir sahibi bile değilsin.

Geri