Arax
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
Malwarebytes ile virüs taraması yap çıkanları sil sonra Kaspersky ile taratkesin çözümü nelerdir?
Malwarebytes ile virüs taraması yap çıkanları sil sonra Kaspersky ile taratkesin çözümü nelerdir?
Hocam kesin çözüm bilgisayarı taratıp temizletmektir. Virüslü programlardan anlamıyorsanız o canavar sisteme bir virüs programı kurabilirsiniz. (Şahsen kendim ESET kullanıyorum. Virüslerden anlamadığımdan değil ama kafam rahat olsun istiyorum)kesin çözümü nelerdir?
Kesin çözümü bunlar olamzsa sıfırlarsınkesin çözümü nelerdir?
Kaspersky için link atar mısın hocam
bunu tarattım çıkarttıklarını temizlettim Kaspersky de bir şey bulamadı :/Malwarebytes
Malwarebytes 5.4.5.226 indir - Malwarebytes Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. ...www.gezginler.net
hocam pcyi yeniden başlattım ve şuanda 48 derecede.Malwarebytes
Malwarebytes 5.4.5.226 indir - Malwarebytes Anti-Malware, kullanımı kolay, etkili ve popüler bir zararlı yazılım kaldırma aracıdır. Malwarebytes' Anti-Malware kendi teknolojisi ile zararlı yazılımları tespit eder, yokeder ve malware tehditini ortadan kaldırır. ...www.gezginler.net
Bir problem yok o zaman şu anlık. Eğer tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız bir de Combofix programı ile taratmanızı isteyeceğim. Geçmiş olsun.bunu tarattım çıkarttıklarını temizlettim Kaspersky de bir şey bulamadı :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam pcyi yeniden başlattım ve şuanda 48 derecede.
Gezginler den malwarebytes mı? Kendi sitesinden indirse daha iyi olurduMalwarebytes
İnternete Kaspersky yaz çıkar zatenbunu tarattım çıkarttıklarını temizlettim Kaspersky de bir şey bulamadı :/
hocam pcyi yeniden başlattım ve şuanda 48 derecede.
Hocam arkadaş rahat indirebilsin diye gezginler linki bıraktım.Gezginler den malwarebytes mı? Kendi sitesinden indirse daha iyi olurdu
Ne demekteşekkür ederim rahatladım teşekkür ederim desteklerinizi için.
Zaten malwarebytes yazınca çıkıyor gezginlerden bedava uygulama indirmek benim fikrimce saçmaHocam arkadaş rahat indirebilsin diye gezginler linki bıraktım.
son olarak eset indirme linki alayım senden dursun pc de az para vermedik şu sisteme üzüldüm yemin ederim.Hocam arkadaş rahat indirebilsin diye gezginler linki bıraktım.
Ne demekbir problem olursa konuya @cagdascelebi yazarsanız bakarım konuya.
Hayırlı akşamlar.