yani kalabilirsin w11 bana kalırsa şuan en iyi işletim sistemiWindows 11 home kullanıyorum şuanda sistemim şu şekilde ;
- Ryzen 5 3500x
- 16 gb ram
- Rx 590
- 256 gb m2 ssd
- 1 tb hdd
- Anakart sürümü F62
açıkçası hepsi palavra windows 8.1 pro yu 3 gb ramli sistemle belki 6 yıl kullandım işletim sisteminin yetersiz kalması öyle bir olay değilarkadaşlarım diyor 2 yıl sonra sistemin yetersiz kalabilir diye.
Ram yetersiz kalır diyorlar Single editiona geçeydin diyorlar.açıkçası hepsi palavra windows 8.1 pro yu 3 gb ramli sistemle belki 6 yıl kullandım işletim sisteminin yetersiz kalması öyle bir olay değil
hiç bir alakası yok hocam ben windows 11 i şuan 8 gb ile kullanıyorum forza oynuyorum arkada steam epic discord spotify vanguard blitz opera klavye mouse kulaklık driverleri açıkRam yetersiz kalır diyorlar Single editiona geçeydin diyorlar.
Kim demiş ram yetersiz kalır diye? 4 GB'la windows 10 kullandım 2-3 sene. 16 GB windows 11'in neyine yetmeyecek? 2-3 sene sonra zaten 16 GB diye bir şey kalmayacak belki. zaten o zamana geldiğimizde sizde bir 16 GB eklemesi daha yaparsınız kasanıza. Çok saçma arkadaşlarınızın dedikleri.Ram yetersiz kalır diyorlar Single editiona geçeydin diyorlar.
Ram yetersiz kalır mı saçma w11 de sorun yaşamıyorsanız kalınRam yetersiz kalır diyorlar Single editiona geçeydin diyorlar.
32 gb ramı napıcam ben hocamKim demiş ram yetersiz kalır diye? 4 GB'la windows 10 kullandım 2-3 sene. 16 GB windows 11'in neyine yetmeyecek? 2-3 sene sonra zaten 16 GB diye bir şey kalmayacak belki. zaten o zamana geldiğimizde sizde bir 16 GB eklemesi daha yaparsınız kasanıza. Çok saçma arkadaşlarınızın dedikleri.
32 gb ramı napıcam ben hocam![]()
arkadaşlarım diyor 2 sene sonra 16 gb ölür diyorlar ben bahsetmyorum. Zaten ilk işim pcnin anakartını , ekran kartını , ssd , hdd , psu değişmekŞuan demiyorum zaten. 2-3 sene sonra diyorum. 2 sene sonra ram yetersiz kalır demediniz mi? Eğer böyle bir olay olursa zaten 32 GB'a geçersiniz Kİ böyle bir olay olması imkansıza yakın.
İleride değişicem sistemi zaten 16 gb yerine 64 mü yapıyım sistemiİşte arkadaşlarınız öyle demedi mi. normalde arkadaşlarınız yazmıştım cümleyi yanlış kurduğumdan silerken o da gitmiş arada. 16 GB hiçbir zaman ölmez bence. gayet yeterli. Zaten bu konunun 2 sene sonra tartışılması lazım. arkadaşların düşüncesini mantıklı bulmuyorum.