Valorantta rank atlayamıyorum aimim çoğundan iyi olmasına rağmen

LaidHow

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba benim valorantta rankım demir 3 ama maç geçmişimde mvp olmadığım maç yok arkadaşımın gümüş hesabında 1 tur ranked oynadım ondada mvp oldum ama bir türlü rank atlayamıyorum sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim

Taktiksel oynamak lazım. bilek her zaman her şey değil. Tabi demir gibi düşük ranklarda reyna alıp silver-gold arasına kadar çıkabilirsiniz.

Taktiksel oynamak lazım. bilek her zaman her şey değil. Tabi demir gibi düşük ranklarda reyna alıp silver-gold arasına kadar çıkabilirsiniz.
Zaten full reyna oynuyorum takımıda taşımadan o oynu bitirmiyorum ama yinde fazlasıyla yeniliyorum ben 20 25 vurmama rağmen benden bir sonraki oyuncu en fazla 15 vuruyor takımımda

Zaten full reyna oynuyorum takımıda taşımadan o oynu bitirmiyorum ama yinde fazlasıyla yeniliyorum ben 20 25 vurmama rağmen benden bir sonraki oyuncu en fazla 15 vuruyor takımımda
bir yere kadar yanında pren olmadan oynama oyunu ben plata kadar 3 preyle çıktım

Valorantta 5 kişi giriliyor mu bilmiyorum. ama giriliyorsa kendinize görev adamı takım arkadaşları bulun. Veya Duo giriliyordur kesin. İyi bir entryfragger duo bulun.

Arkadaşlar merhaba benim valorantta rankım demir 3 ama maç geçmişimde mvp olmadığım maç yok arkadaşımın gümüş hesabında 1 tur ranked oynadım ondada mvp oldum ama bir türlü rank atlayamıyorum sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Herkesin sorunu bu, demir 3 lanetli heralde.

bir yere kadar yanında pren olmadan oynama oyunu ben plata kadar 3 preyle çıktımk

bir yere kadar yanında pren olmadan oynama oyunu ben plata kadar 3 preyle çıktım
Üzgünüm ki mikrofonum yok o yüzden herhangi bir arkadaşımla oynuyamıyorum belli bir süredir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin sorunu bu, demir 3 lanetli heralde.
Olabilir sıkıntı bir rank ben bu olayı çok fazla smürf ve trol olmasına bağlamıştım biraz

Üzgünüm ki mikrofonum yok o yüzden herhangi bir arkadaşımla oynuyamıyorum belli bir süredir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir sıkıntı bir rank ben bu olayı çok fazla smürf ve trol olmasına bağlamıştım biraz
En az 1 pre ile gir göreceksin çok kolay rank atlıyorsun.

aiminiz iyiyse ve rank atlayamıyorsanız oyun bilginiz hiç yoktur,sadece adam vurmaya oynuyorsunuzdur. Yayıncı ve youtuberları izleyerek oyun bilginizi geliştirebilirsiniz. Veya tek değil de arkadaşlarınızla gireceksiniz başka çaresi yok.

En az 1 pre ile gir göreceksin çok kolay rank atlıyorsun.
1 pre bulabilirsem micsiz kabul edicek girerim teşekkür ederim
aiminiz iyiyse ve rank atlayamıyorsanız oyun bilginiz hiç yoktur,sadece adam vurmaya oynuyorsunuzdur. Yayıncı ve youtuberları izleyerek oyun bilginizi geliştirebilirsiniz. Veya tek
Bir sürü yayıncı ve e spor maçları izliyorum bütün taktikleride uygulamaya çalışıyorum ama tam sonunda demirde kurtulup bari bronz olcam derken kpm 98 85 felan düşüyor :D

değil de arkadaşlarınızla gireceksiniz başka çaresi yok.

Ses kas ve takımı mutele

Ben çoğu oyunda görüyorum.
Ben iyi oynadım ama neden kaybettik veya neden atlayamıyorum.
Cevap basit.
Takımca hareket etmek önemli.
Kill sayınız değil siz ne kadar takım halinde hareket ettiğinize bakıyor oyun.
Burada yapman gerekn şey takımla iyi taktik kurup kazanmak
Ama LOL'de ve Valorantta yok killimi çalmayın yok böyle yok şöyle diyen tipler çıkıyor ama kimse demiyor ki önemli olan kazanmak.
Bugün 1 el LOL attım.
Yav adam diyor kilimi çalma diyor.
Yav sen oraya kill almaya geldiysen git adamla vs at oyunda amacımız kazanmak senin kill sayın değil.

Geri