Arkadaşlar merhaba benim valorantta rankım demir 3 ama maç geçmişimde mvp olmadığım maç yok arkadaşımın gümüş hesabında 1 tur ranked oynadım ondada mvp oldum ama bir türlü rank atlayamıyorum sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
Zaten full reyna oynuyorum takımıda taşımadan o oynu bitirmiyorum ama yinde fazlasıyla yeniliyorum ben 20 25 vurmama rağmen benden bir sonraki oyuncu en fazla 15 vuruyor takımımdaTaktiksel oynamak lazım. bilek her zaman her şey değil. Tabi demir gibi düşük ranklarda reyna alıp silver-gold arasına kadar çıkabilirsiniz.
bir yere kadar yanında pren olmadan oynama oyunu ben plata kadar 3 preyle çıktımZaten full reyna oynuyorum takımıda taşımadan o oynu bitirmiyorum ama yinde fazlasıyla yeniliyorum ben 20 25 vurmama rağmen benden bir sonraki oyuncu en fazla 15 vuruyor takımımda
Herkesin sorunu bu, demir 3 lanetli heralde.Arkadaşlar merhaba benim valorantta rankım demir 3 ama maç geçmişimde mvp olmadığım maç yok arkadaşımın gümüş hesabında 1 tur ranked oynadım ondada mvp oldum ama bir türlü rank atlayamıyorum sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
bir yere kadar yanında pren olmadan oynama oyunu ben plata kadar 3 preyle çıktımk
Üzgünüm ki mikrofonum yok o yüzden herhangi bir arkadaşımla oynuyamıyorum belli bir süredirbir yere kadar yanında pren olmadan oynama oyunu ben plata kadar 3 preyle çıktım
Olabilir sıkıntı bir rank ben bu olayı çok fazla smürf ve trol olmasına bağlamıştım birazHerkesin sorunu bu, demir 3 lanetli heralde.
En az 1 pre ile gir göreceksin çok kolay rank atlıyorsun.Üzgünüm ki mikrofonum yok o yüzden herhangi bir arkadaşımla oynuyamıyorum belli bir süredir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir sıkıntı bir rank ben bu olayı çok fazla smürf ve trol olmasına bağlamıştım biraz
aiminiz iyiyse ve rank atlayamıyorsanız oyun bilginiz hiç yoktur,sadece adam vurmaya oynuyorsunuzdur. Yayıncı ve youtuberları izleyerek oyun bilginizi geliştirebilirsiniz. Veya tek değil de arkadaşlarınızla gireceksiniz başka çaresi yok.Arkadaşlar merhaba benim valorantta rankım demir 3 ama maç geçmişimde mvp olmadığım maç yok arkadaşımın gümüş hesabında 1 tur ranked oynadım ondada mvp oldum ama bir türlü rank atlayamıyorum sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim
1 pre bulabilirsem micsiz kabul edicek girerim teşekkür ederimEn az 1 pre ile gir göreceksin çok kolay rank atlıyorsun.
Bir sürü yayıncı ve e spor maçları izliyorum bütün taktikleride uygulamaya çalışıyorum ama tam sonunda demirde kurtulup bari bronz olcam derken kpm 98 85 felan düşüyoraiminiz iyiyse ve rank atlayamıyorsanız oyun bilginiz hiç yoktur,sadece adam vurmaya oynuyorsunuzdur. Yayıncı ve youtuberları izleyerek oyun bilginizi geliştirebilirsiniz. Veya tek
değil de arkadaşlarınızla gireceksiniz başka çaresi yok.
Hepsini yapıyorum bir oynuda bazen 2 3 ace atıyorumSes kas ve takımı mutele
Ben çoğu oyunda görüyorum.Arkadaşlar merhaba benim valorantta rankım demir 3 ama maç geçmişimde mvp olmadığım maç yok arkadaşımın gümüş hesabında 1 tur ranked oynadım ondada mvp oldum ama bir türlü rank atlayamıyorum sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim