Çözüldü✓ MoleculePC kargomu yollamıyor!

Peganeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047
IMG_20220301_143332.jpg

Tamamlandı olarak gözüküyor, 4 gün geçmesine rağmen ne mailime, ne de telefonuma takip kodu gelmedi. Mailimde yollanacağı yazıyordu. Mail ve Instagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyorum kimse ile iletişime geçemiyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla bir hafta içerisinde kargoya veriyorlar. Şikayetvar.com adresine şikayetinizi belirtirseniz geri dönüş yapacaklardır. :)

Bildiğim kadarıyla bir hafta içerisinde kargoya veriyorlar. Şikayetvar.com adresine şikayetinizi belirtirseniz geri dönüş yapacaklardır. :)
Büyük ihtimal öyle fakat "Tamamlandı" olarak gözükmesi pek hoşuma gitmedi. Hazırlanıyor yazıyordu ilk, acaba hazırlanması mı bitti?

Alıntıyı görüntüle
Tamamlandı olarak gözüküyor, 4 gün geçmesine rağmen ne mailime, ne de telefonuma takip kodu gelmedi. Mailimde yollanacağı yazıyordu. Mail ve Instagram üzerinden iletişime geçmeye çalışıyorum kimse ile iletişime geçemiyorum. Ne yapabilirim?
Telefon numaramız : +90 216 415 45 45

Bir de öyle dene sonuç değişmezse şikayetvar kısmına geçersin. Mail ve instagrama genelde hızlı dönüş yapmazlar çünkü.
Dün arayamadığım için bugün aramak zorunda kaldım. Müşteri hizmetlerini aradığımda takip numarası için "yollanmıyor zaten, isterseniz size buradan söyleyebilirim" dedi. Ancak o şekilde kargo takip numarasını alabildim. Normalde mailde size iletilecek diyordu, çok garip bir firma.
1646224633531.png

İşin halledildiyse gerisi mühim değil :)

Alıntıyı görüntüle
Reis önerirmisin alışveriş yapmamı deneyimlerini alabilirmiyim

Reis önerirmisin alışveriş yapmamı deneyimlerini alabilirmiyim
Daha kargo elime gelmedi o yüzden pek bir şey diyemem. Kargo numarasını müşteri hizmetlerini arayıp almanız çok saçma, indirim olmadığı sürece tercih etmem ben ama yine de size kalmış bir durum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,234
Üyeler
198,721
Son üye
ChristopherLeitner

Geri