1000 TL Kulaklık önerisi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,165
Merhaba 1000 tl bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba 1000 TL bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

corsair adamdır bi önceki kulaklığım şimdi hs70 e geçtim bu da baya iyi kendi ayrı ses kartıda oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

corsair adamdır bi önceki kulaklığım şimdi hs70 e geçtim bu da baya iyi kendi ayrı ses kartıda oluyor

akakçede daha uyguna da bulunuyor

akakçede daha uyguna da bulunuyor
Gamemar diye bir site var güvenilir mi ?

Gamemar diye bir site var güvenilir mi ?
daha önce ben alışveriş yapmadım ancak arkadaşım ordan xdrive oyuncu koltuğu aldı 2 günde sorunsuz eline ulaştı
ek olarak:
donanımarşivi de attığım kulaklığa inceleme videosu çekmiş izlersin içine sinmesi adına %100 seversin eminim

Merhaba 1000 TL bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

V2 usb düşünüyordum ama fiyatı bütçemi aşıyor maalesef ki. Kraken torunament edition nasıldır bir fikriniz var mı acaba ?

V2 usb düşünüyordum ama fiyatı bütçemi aşıyor maalesef ki. Kraken torunament edition nasıldır bir fikriniz var mı acaba ?
HS 60 MI kraken mi

HS 60 MI kraken mi
ben krakeni tercih ederdim. Thx teknolojisi ve jelli kulak pedleri büyük avantaj. hoş da duruyor.

Fiyatı da bütçenizin altında kalıyor. Kalan parayla da kulaklık standı falan alırsınız.

ben krakeni tercih ederdim. Thx teknolojisi ve jelli kulak pedleri büyük avantaj. hoş da duruyor.

Fiyatı da bütçenizin altında kalıyor. Kalan parayla da kulaklık standı falan alırsınız.
Dolap uygulaması üzerinden 930 TL'ye razer blackshark v2 buldum kutusu hiç açılmamış. Hangisi daha iyidir peki ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
indirimi beklersen benim yaptığım gibi corrsair void elite pro elite wierless

999tl'ye almıştım itopya indirimden gayet memnunum cok rahat ve kaliteli.

999tl'ye almıştım itopya indirimden gayet memnunum cok rahat ve kaliteli.
Ne zaman almıştınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,238
Üyeler
195,309
Son üye
SonBertan
Geri