Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,165
Merhaba 1000 tl bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba 1000 TL bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
![]()
CORSAIR HS60 PRO Oyuncu KulaklıÄı, 7.1 Surround, PC, Xbox, PS5, PS4, Nintendo Switch - Siyah (CA-9011213-EU)
CA-9011213-EU HS60 PRO SURROUND GAMING HEADSET CARwww.mediamarkt.com.tr
corsair adamdır bi önceki kulaklığım şimdi hs70 e geçtim bu da baya iyi kendi ayrı ses kartıda oluyor
Gamemar diye bir site var güvenilir mi ?![]()
CORSAIR HS60 PRO Oyuncu KulaklıÄı, 7.1 Surround, PC, Xbox, PS5, PS4, Nintendo Switch - Siyah (CA-9011213-EU)
CA-9011213-EU HS60 PRO SURROUND GAMING HEADSET CARwww.mediamarkt.com.tr
corsair adamdır bi önceki kulaklığım şimdi hs70 e geçtim bu da baya iyi kendi ayrı ses kartıda oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS60 PRO Surround 7.1 CA-9011213-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Gri özelliklerini incele, 7.809,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
akakçede daha uyguna da bulunuyor
daha önce ben alışveriş yapmadım ancak arkadaşım ordan xdrive oyuncu koltuğu aldı 2 günde sorunsuz eline ulaştıGamemar diye bir site var güvenilir mi ?
Merhaba 1000 TL bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
V2 usb düşünüyordum ama fiyatı bütçemi aşıyor maalesef ki. Kraken torunament edition nasıldır bir fikriniz var mı acaba ?![]()
Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 14.193,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer BlackShark V2 USB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
HS 60 MI kraken miV2 usb düşünüyordum ama fiyatı bütçemi aşıyor maalesef ki. Kraken torunament edition nasıldır bir fikriniz var mı acaba ?
ben krakeni tercih ederdim. Thx teknolojisi ve jelli kulak pedleri büyük avantaj. hoş da duruyor.V2 usb düşünüyordum ama fiyatı bütçemi aşıyor maalesef ki. Kraken torunament edition nasıldır bir fikriniz var mı acaba ?
HS 60 MI kraken mi
Dolap uygulaması üzerinden 930 TL'ye razer blackshark v2 buldum kutusu hiç açılmamış. Hangisi daha iyidir peki ?ben krakeni tercih ederdim. Thx teknolojisi ve jelli kulak pedleri büyük avantaj. hoş da duruyor.
Fiyatı da bütçenizin altında kalıyor. Kalan parayla da kulaklık standı falan alırsınız.
v2 ses konusunda biraz daha iyi önerim odur ama mikrofon çıkmıyor haberiniz olsunDolap uygulaması üzerinden 930 TL'ye razer blackshark v2 buldum kutusu hiç açılmamış. Hangisi daha iyidir peki ?
indirimi beklersen benim yaptığım gibi corrsair void elite pro elite wierlessMerhaba 1000 TL bütçem mevcut. Oyun için arıyorum ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
999tl'ye almıştım itopya indirimden gayet memnunum cok rahat ve kaliteli.indirimi beklersen benim yaptığım gibi corrsair void elite pro elite wierless
Ne zaman almıştınız?indirimi beklersen benim yaptığım gibi corrsair void elite pro elite wierless
999tl'ye almıştım itopya indirimden gayet memnunum cok rahat ve kaliteli.
1 ay oldu alalı itopyanın cuma indiriminden düşürmüştüm yarın bi bakın belki denk gelirNe zaman almıştınız?
V2 daha iyiDolap uygulaması üzerinden 930 TL'ye razer blackshark v2 buldum kutusu hiç açılmamış. Hangisi daha iyidir peki ?