Amd Radeon Güncelleme Hata Sorunu

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Merhabalar,

Arkadaşlar dün Amd radeon ayarlarından yeni gelen 20.3.1 güncellemesini indirip kur dediğim zaman kurulma işlemi sırasında 1603 hata kodunu veriyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar,

Arkadaşlar dün Amd radeon ayarlarından yeni gelen 20.3.1 güncellemesini indirip kur dediğim zaman kurulma işlemi sırasında 1603 hata kodunu veriyor bunun sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam size tavsiye sadece bende değil yakın çevremde de aynı sorun var Bu sürüm fps nizi yarı yarıya düşürüyor. Tekrar söylüyorum bazı kişilerde bu durum yaşanmış. O yüzden yeni güncellemeyi bekleyin derim.
Sorunun çözümü için ise DDU ile ekran kartı sürücüsünü sil tekrar yüklerken o sürümü seç

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam size tavsiye sadece bende değil yakın çevremde de aynı sorun var Bu sürüm fps nizi yarı yarıya düşürüyor. Tekrar söylüyorum bazı kişilerde bu durum yaşanmış. O yüzden yeni güncellemeyi bekleyin derim.
Sorunun çözümü için ise DDU ile ekran kartı sürücüsünü sil tekrar yüklerken o sürümü seç

Öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Güncellemeyi indirdim fakat kuramıyorum. Fps düşürüyorsa iyikide kurmamışım. Teşekkürler.

Ne demek efendim iyi günler

Hocam bir de aynı günde B450 Chipset güncellemesi yayınladı AMD fakat Chipset i de kurarken %0 da takılı kalıyor bunun hakkında bilginiz var mı ?

Geri