webcammi almak yoksa rammi

Cihan-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
arkadaşlar merhaba yayın yapıyorum bilgisayarım 8gb ramle çalışıyor 8 gb daha rammi almalıyım yoksa webcammi webcam markası gamebooster cam07 hangisi daha iyi olur ?

Yani bambaşka iki donanım. 16GB RAM, bu dönemde Webcam'den daha öncelikli olmalı diye düşünüyorum.

Yani bambaşka iki donanım. 16GB RAM, bu dönemde Webcam'den daha öncelikli olmalı diye düşünüyorum.
hem yayın yapıyorum hem oyun oynuyorum 8 gb daha koyarsam daha performanslı olur diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram im cl15 farklı marka alırsam uyumlu çalışırmı ?

hem yayın yapıyorum hem oyun oynuyorum 8 gb daha koyarsam daha performanslı olur diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram im cl15 farklı marka alırsam uyumlu çalışırmı ?
Muhtemelen c16 alırsanız daha yavaş olan frekansta çalışacaktır ancak bu konuda @RevDeisDou sana daha detaylı ve kesin bir bilgi verir.

arkadaşlar merhaba yayın yapıyorum bilgisayarım 8gb ramle çalışıyor 8 gb daha rammi almalıyım yoksa webcammi webcam markası gamebooster cam07 hangisi daha iyi olur ?
Şuanki kameran çok kötü ise webcam de olabilir.

Şimdilik ve en önemli olarak ram'ini yükseltmelisin.
Şimdilik Telefon'un ile de görüntü aktarabilirsin ;)
Daha sonra durumunu düzelttiğin de istediğin herhangi bir kamerayı alırsın.

Ben olsam RAM alırdım.

Hem yayın hem de oyun için tabii ki de öncelik RAM yükseltmesi olacaktır. Aldığın RAM, marka-model olarak elindekinin aynısı olursa çok daha stabil ve performanslı çalışır. Aynı özellikler de farklı marka da alabilirsin tabii ama bunu önermem.

Şimdilik ve en önemli olarak ram'ini yükseltmelisin.
Şimdilik Telefon'un ile de görüntü aktarabilirsin ;)
Daha sonra durumunu düzelttiğin de istediğin herhangi bir kamerayı alırsın.
telefonumla nasıl görüntü aktaracağım

Benim düşüncem kamerasız yap ama biraz daha kaliteli yayın yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,464
Üyeler
189,272
Son üye
Bayra.m
Geri